YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Albert Rivera intenta ballar el 'Swish Swish' en directe a Telecinco

El líder de Ciutadans s'ha sotmès al tercer grau de sis nens i nenes en la secció 'Érase una vez en Moncloa' del programa d'Ana Rosa

Albert Rivera
Albert Rivera era el tercer convidat a la secció 'Érase una vez en Moncloa'  | Telecinco

En plena efervescència electoral, els líders dels partits es mostren disposats al que faci falta per fer pujar les enquestes i millorar la seva imatge. I a Telecinco els ho posen fàcil en això de mostrar una cara més amable i propera als ciutadans. Sobretot a 'El programa de Ana Rosa', on els entrevistadors són nens i nenes sense pèls a la llengua. L'últim en sotmetre's a l'exigent tercer grau ha estat Albert Rivera, líder de Ciutadans, a qui han posat a prova més que les seves aptituds polítiques. 

Els sis petits de la secció 'Érase una vez en Moncloa' han volgut que s'expliqués sobre Franco i sobre l'independentisme, però el català no només ha hagut de parlar. Els petits tenien un repte entre mànigues: que ballés. I no qualsevol cosa. La famosa coreografia del 'Swish Swish' que s'ha fet viral i que encara avui és un repte per a la destresa de molts. Una de les nenes deixava caure un «saps fer aquest ball?». 

Rivera s'ha apuntat finalment a la ballarusca. «La meva filla me'l va intentar ensenyar però no sé fer-ho», explicava aixecant-se i traient-se la jaqueta disposat a fer un intent. Efectivament, però, tenia certa raó.

Pablo Casado, entre les cordes

Pablo Casado
Pablo Casado ha estat el tercer líder polític en visitar Pablo Motos a 'El Hormiguero'   | Antena 3

Rivera no ha estat el primer. Pablo Casado era aquest passat dimarts el tercer candidat al govern espanyol en trepitjar el plató d''El Hormiguero' per asseure's davant de Pablo Motos i enfrontar-se als desinhibits 'Trancas i Barrancas'. El líder del PP, a més de regalar-li una caixa de tomàquets al presentador, va haver de demostrar la seva destresa tocant el baix en directe.

Parany o no, l'equip del programa tenia preparats els instruments i una banda perquè Casado si unís. I tot i que semblava que s'hi resistiria, Motos li donava una empenta: «Estem en directe i tu estàs en campanya». Finalment, el líder popular s'atrevia a unir-se al grup per marcar-se una de les cançons més famoses de Bruno Mars.

  


Comentaris

envia el comentari