Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Albert Rivera

El coronavirus frena els plans de Rivera: els seus nous companys de feina posen en dubte la seva implicació

A principis de març Rivera informava sobre la seva incorporació en un bufet d'advocats

Albert Rivera en un acte de Ciutadans a Madrid (29-06-19)
L'expolític no es deix veure gaire al seu nou lloc de treball  | G3

A principis d'aquest mesAlbert Rivera  confirmava que s'incorporava al despatx d'advocats Martínez-Echevarría. L'última compareixença pública de Rivera com a polític va ser l'11 de novembre de l'any passat per comunicar que dimitia com a líder de C's i que deixava la política després de la patacada electoral  que va patir la formació taronja en les eleccions generals.

Després d'un temps sense saber gaire cosa de l'expolític, Rivera  torna a ser notícia per unes informacions que arriben des del seu despatx. Tot i que les primeres sensacions per part de l'empresa van ser bones, sembla que no s'ha deixat veure gaire al seu despatx, segons informa 'El Confidencial'. Albert Rivera és llicenciat en Dret i abans de fer el salt a la política va estar treballant d'advocat per La Caixa, ara, torna a exercir la seva professió. 

Creuen que és un bon «fitxatge»

«És molt educat, contemporitza molt bé com polític que és, al cap i a la fi» apuntaven els advocats del bufet davant la seva incorporació. Malgrat això, sembla que d'ençà que va esclatar la  crisi del coronavirus, i amb la declaració de l'Estat d'Alarma, Rivera no ha aparegut pel despatx i a més, ha deixat les visites que havia començat i tenia pendents a les diverses delegacions. Per això, els seus companys apunten que no se'l veu gaire.

Ara, els membres del bufet d'advocats esperen que Rivera continuïn donant un  impuls al negoci una vegada hagi passat la crisi del coronavirus, ja que creuen que el seu fitxatge ha estat un «moviment de primera», informa el mtijà esmentat.