rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Albert Rivera: «Volen que els nostres familiars siguin estrangers al nostre propi país»

Javier Maroto, del PP, afirma que Torra «no és un bon governant»
Imatge d'arxiu del líder de Ciutadans, Albert Rivera | ACN

 

El president de Ciutadans, Albert Rivera, s'ha pronunciat avui sobre els nous consellers del govern de la Generalitat i la restitució d'alguns càrrecs que actualment es troben a la presó. En aquest sentit, ha assegurat que «no es pot permetre» que hi hagi polítics que vulguin dividir Espanya.

 

El líder de la formació taronja assegura que els seus «adversaris» son aquells «que volen destruir aquest país, els que volen sembrar línia divisòria entre els espanyols, polítics que volen dividir-nos, que volen que els nostres familiars siguin estrangers al nostre propi país i no ho podem permetre».

El PP també es pronuncia

Javier Maroto, vicesecretari de Política Social i Sectorial del Partit Popular, ha estat l'encarregat avui de transmetre un missatge de resposta a Quim Torra, després del nomenament dels consellers empresonats Rull i Turull.

 

Maroto assegura que el missatge que volen transmetre els independentistes és que «ni volen estabilitat institucional, ni volen estabilitat social, ni volen estabilitat econòmica». El representant popular ha afegit: «un governant que no vulgui estabilitat ni per als comptes, ni per a la societat ni per a la política de les seves institucions no és un bon governant i no s'ajusta al que una majoria demanda».

L'aixecament del 155

Sembla que, de moment, el govern de Mariano Rajoy ha pactat amb Pedro Sánchez no aixecar el 155 a Catalunya fins que no s'estudiï en profunditat la llista de nous consellers. El nomenament dels presoners Rull i Turill i les conselleries de Puig i Comín han estat enteses com una «provocació» a la Moncloa i, per aquest motiu, no es preveu un aixecament de l'article de la Constitució.

 

«El president de la Generalitat ha desaprofitat avui una oportunitat de demostrar la seva voluntat de recuperar la normalitat, ja que les seves decisions demostren que vol mantenir una estratègia de confrontació amb l'Estat i amb la majoria de la societat catalana», va assegurar dissabte el govern de Rajoy.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris