Albert Rivera recorda a Xavi Hernández que «a Qatar no es pot votar»

El líder de Ciutadans ha recordat a l'exjugador del Barça que Qatar no compta amb una democràcia a l'ús
Xavi Hernández, amb la samarreta del Barça, al centre de la polèmica | EFE

 

Xavi Hernández continua a l’ull de l’huracà per les seves consignes a favor del dret a decidir de Catalunya. L’exjugador del Barça va acudir a votar amb una samarreta de color groc diumenge passat, 17 de desembre, a l’ambaixada espanyola de Qatar, fet que va provocar un gran ressò i que va comportar un gran reguitzell de crítiques al futbolista de Terrassa.

I és que aquesta, no era la primera ocasió en la qual el que va ser jugador fetitxe de Guardiola —que també és al focus de les crítiques per la seva vena independentista— reivindicava el seu catalanisme.

 

Ja que el passat 1 d’octubre, durant la celebració del referèndum d’autodeterminació de Catalunya, Hernández va publicar un vídeo on qualificava de «vergonyosa» l’actuació policial d’aquell dia.

 

La clatellada de Rivera

I de fet, una de les crítiques que ha tingut més repercussió ha estat la d’Albert Rivera, líder de la col·lisió política de Ciutadans. El polític català, que porta temps exercint de diputat al  congrés dels diputats espanyol, ha aprofitat un ‘link’ d’una notícia que feia referència al vot de Xavi Hernández des de Qatar per etzibar-li la següent clatellada.

 

 

«Ser espanyols ens dona dret a votar a partits polítics, fins i tot als que pretenen liquidar la democràcia espanyola», ha explicat Rivera a Twitter mentre ha adjuntat: «A Qatar no es pot».

 

La resposta del polític barceloní ha estat molt celebrada per la seva parròquia. Ja que a hores d’ara, la piulada en qüestió acumula més de 2.000 retweets i gairebé 3.500 respostes de tot tipus.

 

Les celebrades respostes a la xarxa

Les respostes dels seguidors de Rivera no s’han fet esperar. Una de les quals, per exemple, recordava a Rivera ser «espanyol et situa 60 posicions per darrere de Qatar en independència judicial».

 

 

Una altra es mofava de l’exjugador del F.C.Barcelona i adjuntava un muntatge fotogràfic on se’l podia veure votant de groc i en una altra instantània lluint la tradicional vestimenta àrab que llueixen molts dels residents a Qatar, país on resideix des de fa tres anys.  

 

Comentaris