Albert Rivera sobre l'exili de Marta Rovira: «L'últim colpista que apagui la llum»

El líder de Ciutadans ha publicat un polèmic comentari, i ha rebut nombroses crítiques

La secretaria general d'ERC, Marta Rovira, ha anunciat aquest divendres al matí que no acudirà al Tribunal Suprem, i que en canvi seguirà els passos de Carles Puigdemont i Anna Gabriel, i marxarà a l'exili, sense especificar el país on pensa refugiar-se. Immediatament, hi ha hagut reaccions de tot tipus, però la més sonada ha estat la del líder de Ciutadans, Albert Rivera. 

Rivera ha publicat un curt, però polèmic missatge a les xarxes socials sobre la marxa de Rovira, i ha rebut nombroses crítiques. «L'últim colpista que apagui la llum», ha escrit el líder de Ciutadans, compartint l'enllaç d'una notícia sobre l'anunci de la secretaria general d'ERC. 

Gran ressó a les xarxes socials

El seu comentari ha tingut un gran ressò a Twitter, on han estat molts els usuaris que han criticar les seves paraules, i l'han titllat de «miserable» i «ignorant». De fet, un usuari fins i tot l'ha acusat de «falta d'humanitat». 

Altres reaccions, menys polèmiques

El comentari del líder de Ciutadans, a més, contrasta amb la d'altres cares conegudes de la política catalana. Xavier Domènech, el líder de Catalunya en Comú, ha expressat el seu «dolor», per una situació que considera «duríssima», i ha enviat una abraçada a Marta Rovira. Per la seva banda, l'alcaldessa Ada Colau s'ha solidaritzat amb la republicana, i amb els seus familiars i amics. 


Comentaris

envia el comentari