rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Albiol assegura que els professors catalans «perverteixen i manipulen els sentiments dels nens»

El líder del PPC proposa que l’Estat intervingui per «corregir la situació»
El president del PP de Catalunya, Xavier García Albiol | CatalunyaDiari.cat

 

El candidat del Partit Popular a les eleccions del 21 de desembre, Xavier García Albiol, ha afirmat que cal prendre «mesures urgents» en l’àmbit educatiu perquè «una part molt important» de mestres i professors «perverteixen i manipulen els sentiments dels nens» des de ben petits.

 

Per això, Albiol proposa que l’Estat intervingui per «corregir la situació» i tornar a prendre el control de les competències en ensenyament. En aquest sentit, s’ha mostrat molt crític amb el PSC, a qui retreu que defensi que l’escola catalana tingui «la plena competència».

2.000 noves places de mestres i professors a Catalunya

Precisament aquestes declaracions s'han produït el dia en què el ministeri d'Educació ha publicat la convocatòria per a 2.000 mestres i professors a Catalunya, que hauran de presentar les seves sol·licituds abans del 20 de desembre. L'anunci d'aquesta convocatòria ha estat fet públic pel secretari d'estat d'Educació, Marcial Marín, en un lliurament de premis. I és que cal recordar que sota l'aplicació del 155 aquesta responsabilitat ja no depèn del Departament d'Ensenyament.

 

Marín ha recordat que aquest dilluns se celebrava el Dia del Mestre i ha destacat que, com a «gest de reconeixement, tranquil·litat i garantia», s'han convocat aquestes oposicions de docents d'Educació Infantil, Primària i Secundària a Catalunya, a les que seguiran més, ha dit, en altres comunitats autònomes.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris