Albiol es llança a ballar la conga en un casal d'avis de Badalona

«Enormement agraït pel gran suport que rebo dia rere dia en diferents barris», ha dit el líder del PP català

Xavier Garcia Albiol és d’aquells polítics que mai deixen indiferent a ningú. El cap de files del PP català és d’aquells personatges tant estimats com repudiats i que acostumen a ser, amb més freqüència de l’habitual, el blanc de les crítiques. En aquesta ocasió, però, Albiol ha optat per defugir de la crítica posant-se a ballar en un casal d’avis de Badalona.

L’exalcalde de Badalona, doncs, ha acudit aquest migdia al Casal de Sant Frederic i, després de l’àpat —ha penjat una imatge d’un pastís a Instagram afegint: «El dolç em perd»—, Albiol ha aprofitat la ben entesa per aixecar-se i ballar la conga amb els avis del casal. Dits amunt i encapçalant una gran filera, Albiol ha protagonitzat una imatge d’allò més inhabitual.

Albiol, en campanya per recuperar l’alcaldia  

«Enormement agraït pel gran suport que rebo dia rere dia en diferents barris», ha expressat Albiol al seu Twitter mentre afegia: «Només queden 10 mesos perquè Badalona torni a tenir l’alcalde que votin els veïns».

Tot i això, el futur de l’alcaldia a Badalona no està gens clar. Tot i que fa dues setmanes semblava evident que el PSC —que només compta amb tres escons— tiraria endavant la moció que faria fora Dolors Sabater de l’alcaldia, ara sembla que Albiol ha optat per fer un recés per «obrir un període de reflexió» per decidir el futur del seu vot pel «futur de Badalona».

Albiol, sempre al focus de la polèmica

Fa dues setmanes, per exemple, el líder del PP català va fer una piulada on culpava Albert Rivera, cap de files de Ciutadans, de l’efectuació de la moció de censura a Mariano Rajoy i, minuts després, va esborrar-la en veure el «debat que generava».

Xavier Garcia Albiol, cap de files del Partit Popular, en una imatge d'arxiu al Parlament de Catalunya
Xavier Garcia Albiol, cap de files del Partit Popular, en una imatge d'arxiu al Parlament de Catalunya | CatalunyaDiari.cat

 

En aquest context, en relació al gest de Carrizosa quan va retirar el llaç groc del Parlament, Albiol no es va estar de res per tornar a carregar contra la col·lisió taronja. «Ciutadans fa teatre, el numeret de retirar el llaç groc no aporta res», va comentar aleshores.


Comentaris

envia el comentari