URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Albiol se'n riu del «patiment» d'Artur Mas durant les seves vacances a Menorca

El líder popular ironitza al seu compte de Twitter sobre com l'expresident català «pateix la dura opressió d'un estat que empresona els polítics per les seves idees»

Xavier Garcia Albiol, en una imatge d'arxiu
Xavier Garcia Albiol, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

Que ni les vacances d’estiu semblen portar la calma a la política catalana ho demostren comentaris com el que feia aquests dies el líder del PP a Catalunya, Xavier García Albiol. Albiol publicava al seu compte de Twitter una fotografia d’Artur Mas amb la seva dona Helena Rakòsnik, durant les seves habituals vacances a Menorca, junt amb un comentari irònic sobre la situació dels polítics catalans empresonats.

El líder popular aprofita les imatges de Mas de vacances per ridiculitzar la postura, defensada des de l'independentisme, de l’existència d’un estat opressor que empresona als polítics per les seves idees. Albiol sembla que vulgui obrir el debat sobre la conveniència del fet que els líders sobiranistes es puguin prendre uns dies de descans mentre hi ha companys que continuen a la pressió.

 

Les reaccions a la piulada no s’han fet esperar

La piulada penjada pel polític badaloní ha comptat amb una ràpida contestació a la mateixa xarxa social per part dels tuitaires sobiranistes que no han dubtat a criticar a Albiol per la seva publicació.  Van ser bastants els comentaris que qüestionaven la moralitat d'Albiol i la correcció de les seves paraules.  

Tot i que a la majoria de persones que van comentar el tuit d’Albiol no els hi va fer gens de  gràcia, també va haver-hi alguns usuaris de Twitter que van mostrar la seva conformitat amb el tuit i que van atacar als polítics independentistes. 

 

Algunes cares conegudes també ho van comentar

La repercussió de la piulada va ser tanta que personatges coneguts com en Toni Soler, presentador del programa de TV3 'Polònia', van donar també la seva opinió al respecte. I és que sembla que ni durant les vacances, l'actualitat política catalana es pot prendre un descans a les xarxes socials i rebaixar la tensió, ni que sigui, per uns pocs dies.  


Comentaris

envia el comentari