ÚLTIMA HORA

⚽ Samuel Umtiti, segon positiu de Covid detectat entre els jugadors del Barça

Xavier García Albiol, pronuncia el polèmic «'a por ellos'!» a l'inici de campanya

El candidat del PP català al 21-D es va autodefinir com «més xulo que ningú» i va defensar una «gran Catalunya dins una gran Espanya»

Xavier Garcia Albiol va encetar la campanya per al 21-D posant el dit a la llaga independentista. En un acte a la Sala Bikini de Barcelona, el candidat a la presidència de la Generalitat per al Partit Popular va fer una crida al seu electorat per «donar la volta a les enquestes» i votar a una coalició popular que, segons ell, «defensa una gran Catalunya dins una altra gran nació, que és Espanya».

Així mateix, el líder popular va optar per tancar la seva estrena electoral amb un taxatiu i polèmic «'a por ellos!'», com es pot veure en aquest vídeo de 'Betevé'. 

Així mateix, atès que la darrera enquesta del CIS situa als populars a la cua de la cursa electoral, Albiol ha defensat que «l’única enquesta veritablement important és la del 21 de desembre» i ha afegit: «Som el partit que tenim les idees més clares i som els més ben preparats davant d’un independentisme que ha profunditzat una fractura social a Catalunya».

Finalment, l’exalcalde badaloní, qui va recordar que el Govern de Puigdemont va «posar en risc el futur del país» i que es va autodefinir com «més xulo que ningú», va tancar la seva estrena electoral amb un missatge taxatiu i que no eludirà la polèmica: «No ens estem jugant el futur de Catalunya, sinó que ens juguem la salut i el futur del nostre país... Així que molta força i el 21, 'a por ellos'!». El missatge també ha estat publicat al Twitter personal d'Albiol. 

 

Defensa de l'aplicació del 155

Sobre un balcó instal·lat damunt de l’escenari principal de la Sala Bikini de la ciutat comtal el PP va defensar l’aplicació de l’article 155 a Catalunya. De fet, la ministra de sanitat, Dolors Montserrat, va assegurar que «el partit popular ha aplicat l’article i als altres, en canvi, els hi tremolaven les mans» i va afegir: «Que ens quedi a tots ben clar qui realment està fent tot el que està fent per Catalunya».


Comentaris

envia el comentari