ÚLTIMA HORA

Trets i càrregues dels Mossos a Barcelona

Albiol critica els bombers de Vic que van penjar una pancarta a favor dels presos polítics

La pancarta per l'alliberament dels presos es va penjar a la Plaça Major de Vic

 

Sembla que Xavier Garcia Albiol continua amb la seva «causa» contra diverses entitats referents catalanes. Si fa una setmana el candidat del PPC va assegurar que substituiria el personal de TV3 per un format per gent «normal», ara li ha tocat rebre al cos de bombers. Després que alguns d'ells ajudessin a col·locar una pancarta en favor de l'alliberament dels presos polítics a la Plaça Major de Vic, Albiol els ha qualificat de «vergonya democràtica».

 

«Han deixat de ser impunes»

En un tuit carregat d'indignació, el candidat a les eleccions del pròxim 21 de desembre ha desitjat que «molt aviat» s'evidenciï que «han deixat de ser impunes». Si les seves declaracions en contra de la televisió pública catalana ja li van suposar les crítiques d'un ample sector de la societat, caldrà veure quines són les conseqüències d'aquestes noves crítiques a un dels cossos més respectats del país.

El vot popular no és «escombraria»

Un altre dels fronts oberts del PPC és el de la seva una possible aliança amb les altres forces constitucionalistes catalanes de cara a assegurar una victòria d'aquest sector de cara al pròxim 21-D. En aquest sentit, sembla que les relacions amb el partit de Ciutadans no són, de moment, les millors. Després que el líder del partit taronja, Albert Rivera, qualifiqués de «vot escombraria» aquell que anés dirigit a donar suport als populars, Albiol ha demanat que se'ls respecti i ha reivindicat que van ser ells els primers d'apostar per l'aplicació de l'article 155. A més, ha animat la candidata del partit, Inés Arrimadas a «intentar convèncer ciutadans que s'han decantat per la independència».

Comentaris