Albiol i Puigdemont s'enganxen a la xarxa per la vaga de fam dels presos

El líder del PP a Catalunya ha compartit una imatge de l’expresident menjant en un restaurant

Xavier Garcia Albiol ha criticat Carles Puigdemont fent servir una foto de fa un any
Xavier Garcia Albiol ha criticat Carles Puigdemont fent servir una foto de fa un any | CatalunyaDiari.cat

Tensió a les xarxes per una pilada de Xavier Garcia Albiol. L’expresident del Partit Popular de Catalunya, PPC, ha compartit aquest migdia una fotografia on es pot veure Carles Puigdemont menjant ben acompanyat per la resta d’exiliats en un restaurant, mentre que dos dels empresonats a Lledoners han iniciat una vaga de fam.

Segons Albiol, l’expresident de la Generalitat no ha demostrat la seva solidaritat envers Sànchez i Turull que han decidit iniciar una vaga de fam indefinida aquest dissabte 1 de desembre: «Aquí, Carles Puigdemont des de Bèlgica demostrant la seva solidaritat amb els companys que inicien una ‘vaga de fam’. Tot molt propi de la República Catalana».

Puigdemont, criticat per una foto de fa un any

La crítica no ha passat desapercebuda a les xarxes socials i, fins i tot, el mateix Carles Puigdemont ha respost a la seva piulada amb un altre missatge: «És una foto de fa un any, i ho saps». Altres usuaris també se n’han fet ressò i han criticat Albiol per manipular la veritat i l’expresident de la Generalitat també ha titllat de mentider l’anterior líder dels populars a Catalunya.

En aquest sentit, Puigdemont ha continuat la seva piulada afirmant: «I és així com ho feu tot: mentint. Manipulant i, sobretot, sense ni un gram de decència i de respecte. El que és propi de la república catalana és tot allò que és impropi a la monarquia espanyola: justícia, separació de poder, llibertat».

Així doncs, l’expresident ha recriminat Albiol per fer servir una fotografia de fa un any per intentar criticar-lo ara que Jordi Sànchez, expresident de l’Assemblea Nacional Catalana, i Jordi Turull, exconseller de la Generalitat, han comunicat als directius de la presó de Lledoners que des d’aquest 1 de desembre han decidit iniciar una vaga de fam indefinida, però sempre sota la supervisió dels metges del centre penitenciari.


Comentaris

envia el comentari