Xavier Garcia Albiol culpa Rivera de la caiguda de Rajoy a Twitter i esborra el missatge

El cap de files del PP català reaccionava taxativament a la caiguda de Rajoy

Xavier Garcia Albiol, cap de files del Partit Popular, en una imatge d'arxiu al Parlament de Catalunya
Xavier Garcia Albiol, cap de files del Partit Popular, en una imatge d'arxiu al Parlament de Catalunya | CatalunyaDiari.cat

Xavier Garcia Albiol acostuma a conviure amb certa freqüència al centre de les crítiques. El cap de files del PP a Catalunya sempre ha mantingut un discurs d’allò més dur contra el sobiranisme i, bàsicament, contra tot aquell que s’interposi enmig dels seus objectius i anhels polítics.

La controvèrsia, però, és un altre dels punts que més donen a entendre de l’exalcalde de Badalona. I és que en moltes ocasions, les seves paraules estan al llindar de la polèmica i fan del membre del PP un personatge força controvertit. Ara, precisament, la controvèrsia i la polèmica s’han ajuntat en la darrera publicació d’Albiol a Twitter, i que va esborrar minuts després «en veure que generava un gran debat».

«Albert Rivera és possiblement el gran responsable»

I va passar. El que més temien Xavier Garcia Albiol i la plana major del PP va acabar passant amb la consumació de la moció de censura a Mariano Rajoy i la presidència automàtica del líder del PSOE, Pedro Sánchez.

La piulada esborrada per Albiol, l'1 de juny de 2018
La piulada esborrada per Albiol, l'1 de juny de 2018 | captura de Twitter

 

«Aquí Albert Rivera. Possiblement el gran responsable del què passi avui al congrés», va piular el líder popular a Catalunya minuts abans de la moció de censura a Rajoy. «Les presses d’ell mateix i dels seus ‘suports’ per arribar a la Moncloa han arrestat al país a una situació límit. Altres simplement, han aprofitat la ‘malaptesa’ d’aquest senyor», va explicar Albiol en clara al·lusió a Sánchez.

Esborra la piulada minuts després

«He eliminat el twitt anterior sobre el paper jugat per C's durant aquesta setmana», ha comentat ràpidament Albiol argumentant: «He vist que començava a generar un debat que amb tota seguretat avui no és el millor dia».

Finalment, d’allò més trist, Albiol tancava el seu ‘pas enrere’ explicant que «ja hi haurà temps» per discutir sobre la sortida de Mariano Rajoy de l’executiu espanyol i l’entrada directa de Pedro Sánchez.


Comentaris

envia el comentari