Albiol demana a Puigdemont que «deixi d'amagar-se a l'altra punta d'Europa»

El President del PPC ha afirmat que la presidenta del Parlament va reconèixer que la independència «anava de broma»

La polèmica no cedeix i, poques setmanes abans de l'inici de la campanya electoral del 21-D, continuen apareixent missatges enverinats entre els principals representants polítics de Catalunya. L'últim ha estat l'emès pel líder dels populars catalans, Xavier García Albiol, qui ha instat Puigdemont a tornar a Espanya i fer front al que dicta la legalitat espanyola.

Amagat «a l'altra punta d'Europa»

A través del seu compte de Twitter, el president del PPC ha expressat que, amb la confessió de Carme Forcadell que la independència «anava de broma» i que acata «la Constitució Espanyola», és moment que el President «deixi d'amagar-se a l'altra punta d'Europa» i accepti les investigacions per les quals està citat a l'Audiència Nacional. Albiol feia referència a les paraules de Forcadell ahir al Tribunal Suprem, on va definir la declaració unilateral d'independència com «política», i va admetre la vigència del 155. Cal recordar que, tot i desmarcar-se finalment del procés, va rebre la sanció més severa dels sis membres de la Mesa.
 

Gran ressò a les xarxes 

La publicació de García Albiol ha generat la reacció dels usuaris de la xarxa. Els més crítics, s'han mostrat contraris a les paraules del conservador, afirmant que «quan els tribunals d'un país treballen només per una ideologia, que és la teva, és normal que li diguis justícia». Altres, més favorables al també senador, han compartit una imatge on apareix Forcadell declarant-se «espanyola».


Comentaris

envia el comentari