Albiol denuncia insults d'independentistes quan anava acompanyat de la seva filla a un espectacle

Pablo Casado li ha mostrat el seu suport desde les xarxes

Xavier Garcia Albiol
El candidat pel PP per Badalona ha denunciat insults quan anava acompanyat de la seva filla | Twitter (@Albiol_XG)

El diputat a Barcelona i candidat per l'alcaldia de Badalona (Barcelona) pel Partit Popular, Xavier García Albiol, ha denunciat insults cap a ell quan assistia a un espectacle infantil acompanyat per la seva filla menor d'onze anys a Barcelona.

«Vull mostrar la meva indignació per l'agressivitat d'alguns independentistes que en un espectacle infantil i quan vaig acompanyat per la meva filla d'onze anys es dediquen a insultar-me fins a fer-la plorar», ha donat a conèixer al seu compte de Twitter.

Segons ha informat el mateix Garcia Albiol a un document audiovisual a la xarxa social, els fets varen tenir lloc al Palau Sant Jordi de Barcelona, on es trobava per veure l'espectacle 'Avatar' del Cirque du Soleil, just al moment en què va sortir a comprar cotó de sucre per la seva filla Nadia, d'onze anys.

«És lamentable que alguns separatistes no entenguin la diferència entre el que és públic i privat, i més quan vaig acompanyat d'una nena d'onze anys, que han començat a xisclar i a insultar-me com boixos, és inadmissible», s'ha queixat.

No obstant això, l'exalcalde de Badalona ha reconegut que en el moment dels fets, «la immensa majoria de gent» se'ls ha apropat per donar «molts ànims» a la seva filla. «Això és l'important, han vist més enllà de la diferència política que hi pugui haver, la immensa majoria dels catalans, això de fer numerets quan un va amb la família, és impresentable», afegeix.

Pablo Casado, líder del PP
Pablo Casado ha enviat el seu suport per les xarxes socials a Albiol | CatalunyaDiari.cat

 

El suport de Pablo Casado a les xarxes

El secretari general del partit, Pablo Casado, també ha denunciat «l'actitud intolerant de l'independentisme que no respecta res ni ningú». En una rèplica, a través de Twitter, Casado ha instat a «acabar amb aquestes actituds 'borrokes' que no representen a la majoria dels catalans», i ha traslladat la seva «solidaritat i suport» a Xavier Garcia Albiol.

«La meva solidaritat i suport a Albiol, una forta abraçada i un petó per la Nadia i a la resta de la teva família» ha acabat el missatge.


Comentaris

envia el comentari