Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Albiol diu que Puigdemont «es creu Déu i pensa que està per damunt de la resta de mortals»

El president del PPC ha criticat l'expresident de la Generalitat després de la seva entrevista a TV3

 

El president del PP català, Xavier García Albiol. | Cedida

 

Xavier García Albiol s'ha mostrat molt crític amb Carles Puigdemont, després de l'entrevista que l'expresident de la Generalitat va fer aquest diumenge a TV3 des de Berlín.
 
El president del PPC ha afirmat que Puigdemont «ha perdut el sentit comú, es creu Déu i pensa que està per damunt de la resta de mortals». «La resta de diputats del seu partit es demostra que no pinten absolutament res, que són meres comparses. El que decideix és el cabdill, el senyor feudal, que posa i treu candidats», ha afegit.
 

Puigdemont aposta per proposar un altre candidat

 
Davant un escenari en què no s'acabi investint president i s'hagin de convocar eleccions, Puigdemont va afirmar a TV3 que «si no és possible investir Jordi Sànchez, hem de proposar un altre candidat». «Tenim temps per trobar solucions que d'una banda respectin el mandat de la gent i per l'altra, que eviti anar a eleccions», va matisar, ja que això posaria en risc la majoria independentista al Parlament.
En aquest sentit, García Albiol ha opinat que cada cop hi ha menys independentistes, però que a la vegada aquests «estan més radicalitzats», el que ha provocat «una fractura social» a Catalunya que serà difícil d'arreglar. De fet, el líder popular ha explicat que va ser insultat aquest diumenge en la festa d'aniversari del seu fill, però ha descartat denunciar els fets perquè ho considera un incident «en el seu ofici».
 

En contra de la possible querella de la Mesa del Parlament contra Llarena

Preguntat sobre la possibilitat que el president del Parlament presenti una querella contra el jutge Pablo Llarena, Albiol ha anunciat que el PP podria prendre mesures: «A la mínima temptació que tingui el president del Parlament o la Mesa d'utilitzar diners de tots els catalans per portar a terme una denúncia que és un disbarat jurídic i una barbaritat democràtica, amb tota probabilitat presentarem una querella, una denúncia contra aquesta decisió».
El líder del PPC considera que el Parlament «representa tots els catalans» i «no és una oficina del defensor del diputat independentista», pel que lamenta la «degradació» que han patit les institucions públiques catalanes com a conseqüència del procés independentista.
Comentaris