Xavier Garcia Albiol es fa un embolic a 'Viva la vida' i assegura que els calçots «són un all»

El polític del PP va dir que els calçots eren un all quan en realitat són un tipus de ceba

 

El líder de la formació popular, Xavier García Albiol, ha assistit al programa 'Viva la Vida', de la presentadora Toñi Moreno, a Telecinco. Al seu pas pel programa, el candidat a la presidència de la Generalitat ha confós quin tipus d'aliments són els calçots, un dels productes gastronòmics més típics i reconeguts a Catalunya i a la resta de l'Estat..

«Els calçots són un producte típic de Tarragona, de les terres del sud. Els calçots són un all», assegurava Albiol en directe just abans d'ensenyar-li a Toñi Moreno el ritual que es segueix per degustar aquest producte, acompanyat, com no podia ser d'una altra manera, de la salsa romesco.

L'afirmació del polític popular, que segurament és un simple error, no és certa, ja que els calçots són una mena de cebes tendres que després s'acompanyen de la famosa salsa romesco, feta a basa d'ametlles i avellanes.

 

Cal remarcar que aquest plat català és un dels més populars al nostre territori, i probablement una de les aportacions més famoses de la nostra gastronomia i de les més reconegudes a la resta de l'Estat. 

 

L'error d'Albiol no ha passat gens desapercebut a les xarxes socials, i desenes d'usuaris han criticat i ironitzat amb la seva errada, fins i tot afirmant que un polític que pretén ser president de la Generalitat hauria de conèixer millor la terra que vol governar. 

 

 

 

Albiol se sincera davant Toñi Moreno 

A banda de l'inoportú moment que es va viure al plató de 'Viva la Vida', el popular es va sincerar sobre les seves passions i el seu passat. En aquest sentit, va explicar que es trobava més a gust al carrer que no donant una conferència a un club d'economistes. També va parlar del president espanyol, Mariano Rajoy, a qui va descriure com una persona «senzilla, simpàtica i amb molta ironia». 

Comentaris