Vídeo: Albiol ataca Cayetana sense miraments davant de Rufián

El republicà ha entrevistat l'exalcalde de Badalona a 'La Fábrica', el seu espai d'entrevistes a Youtube

Atac de Xavier García Albiol a un dels seus. 'La Fábrica' de Rufián tancava aquest dijous temporada d'entrevistes amb ell com a convidat, amb qui el republicà comparteix, segons diu, només dues coses: la professió i l'afició per l'Espanyol. L'exalcalde del PP a Badalona, tot i parlar d'independència i de la sentència als presos, captava atencions sobretot per la seva jugada contra Cayetana Álvarez de Toledo, deixant entreveure clarament poca sintonia entre els populars.

«A vegades és poc afortunada», deixava caure, tot confessant que van tenir diferències i que discrepava amb ella, encara que no transcendís. «Ser del PP a Catalunya és molt difícil i ella no hauria de dir res. Han matat dos regidors del PP català. Mereixen respecte», rematava, referint-se als dos assassinats per ETA a Sant Adrià del Besòs i Viladecavalls. 

Entre Rivera i Abascal, el «patriota» Abascal

Albiol reconeixia també haver tingut converses privades amb Junqueres, assegurant que «l'independentisme ha perdut la raó». L'exalcalde de Badalona recordava haver-se sentit «humiliat» pels independentistes: «No va ser un cop d'Estat amb armes però hi va haver rebel·lió». Però també hi havia lloc per a l'autocrítica i Albiol reconeixia errors del govern de Rajoy: «Si viatgéssim cinc anys enrere, tots canviarien el que van fer».

Finalment, arribava el famós 'test Rufián'. I entre Abascal i Rivera, escollia el «patriota» Abascal. També escollia Arrimadas i Iglesias, definint-lo com a simpàtic i descarat, amb molta cara, «en el bon sentit». Titllava d'egocèntric Rivera i es referia a Colau com a «letal per a Barcelona». I davant la pregunta de si seria ministre de Pablo Casado, responia un «és complicat», subratllant el seu clar i únic objectiu: l'alcaldia de Badalona. Toc final d'una entrevista que acabava amb selfie dels dos al crit d''Espanya'

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari