rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Albiol: «Les imatges sobre Cifuentes són les que són i em semblen lamentables»

El company de partit de Cifuentes no s'ha mossegat la llengua en parlar de l'aparició del vídeo de la política robant dues cremes 'anti-edat'
Cristina Cifuentes i Xavier Garcia Albiol en un acte del PP a Madrid | CatalunyaDiari.cat

 

Cristina Cifuentes és el centre neuràlgic de l'escena política espanyola. Després de renunciar al seu Màster de la Universidad Rey Juan Carlos de Madrid per haver-lo obtingut de forma irregular, la presidenta de la Comunitat de Madrid ha aparegut en un vídeo robant dues cremes 'anti-edat' en un Eroski de Vallecas, a Madrid.

 

Les reaccions dels polítics, d'altra banda, no s'han fet esperar. En aquest sentit, Xavier Garcia Albiol, líder del PP català i company de partit de Cifuentes, ha disparat amb bala i ha comentat: «Haurà de sortir i explicar allò que cregui oportú. Les imatges són les que són i el relat, sincerament, em semblen lamentables». 

Albiol espera que es prenguin «les decisions oportunes»

Podria ser el preludi de la seva dimissió. Cifuentes ja s'ha reunit aquest matí amb la cúpula del PP a Madrid i podria anunciar en les pròximes hores la seva dimissió per un cas que no ha passat inadvertit. 

 

 

En una entrevista de 'Los Desayunos de TVE' Albiol ha assenyalat que «ha de ser» ella mateixa qui doni explicacions sobre aquest vídeo i que finalment espera que el partit «prengui les explicacions que consideri oportunes».

 

Albiol va dir ahir que «una minoria radical independentista» volia «segrestar Sant Jordi»

El president del Partit Popular català va ser escridassat el passat dilluns, 23 d'abril, mentre es va sumar a la festa de Sant Jordi a Badalona repartint roses pel centre neuràlgic de la ciutat. Finalment, aquest va explicar: «Ja he sortit del carrer... Després de tres hores i mitja aguantant rodejat d’independentistes, ells pretenien que marxéssim amb la cua entre les cames», va explicar el president del Partit Popular després dels fets.

 

 

Tot i això, aquest va al·legar que van fer cas omís a la petició independentista «per una qüestió de dignitat personal, però sobretot pels 30.000 veïns de Badalona que em van fer guanyar les eleccions he aguantat fins que han acabat marxant ells».

 

Albiol va prosseguir explicant que «una minoria radical independentista ha intentat segrestar la festa de Sant Jordi» però que, finalment, «no ho han aconseguit i l'any que ve tornarem a ser-hi amb el cap ben alt».
 

Comentaris