rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Albiol: «Una minoria radical independentista ha intentat segrestar la festa de Sant Jordi»

El president del Partit Popular català va ser increpat amb crits de «fora, fora» mentre repartia roses per Badalona

 

Va ser una de les imatges de la jornada. El president del Partit Popular català, Xavier Garcia Albiol, va rebre una sonora escridassada mentre repartia roses ahir per Badalona en nom del partit que representa, sumant-se a les múltiples paradetes de roses i llibres que van omplir el centre neuràlgic de la ciutat catalana.

 

En veure l’exalcalde de la població repartint roses, van ser diversos els ciutadans de Badalona els qui es van acostar a Albiol per mostrar-li el seu rebuig. Crits com «independència» o «llibertat presos polítics», van escenificar un menyspreu, al que ara Albiol ha volgut respondre.

 

 

«Una minoria radical independentista ha intentat segrestar la festa de Sant Jordi»

«Ja he sortit del carrer... Després de tres hores i mitja aguantant rodejat d’independentistes, ells pretenien que marxéssim amb la cua entre les cames», va explicar el president del Partit Popular després dels fets.

 

Tot i això, aquest al·lega que van fer cas omís a la petició independentista «per una qüestió de dignitat personal, però sobretot pels 30.000 veïns de Badalona que em van fer guanyar les eleccions he aguantat fins que han acabat marxant ells».

 

Albiol ha prosseguit explicant que «una minoria radical independentista ha intentat segrestar la festa de Sant Jordi» però que, finalment, «no ho han aconseguit».

 

Per cloure la seva intervenció, doncs, el mateix Albiol no s’ha arronsat i ha explicat: «Hem aguantat més enllà de les pressions i, aviso, l’any que ve tornarem a ser aquí amb tota la dignitat i el cap ben alt».

Albiol, rebut amb crits al seu municipi

Van ser molts els tuiàires que van publicar vídeos i comentaris després de veure a Albiol repartint roses entre els veïns. El mateix president del PP català, que va respondre després, va aguantar al peu del canó i no es va arronsar, tot i l'evident escridassada per part d'alguns dels veïns. 

 

Comentaris