Albiol parla de «malentès» i diu que l'expressió «normal» no té cap «connotació personal» sobre els treballadors de TV3

El dirigent del PPC respon que «odi» és el que li va passar a ell en l'acte de Cerdanyola

El president del PP català, Xavier García Albiol.
El president del PP català, Xavier García Albiol. | Cedida

El president del PPC, Xavier Garcia Albiol, s'ha referit a un «malentès» entorn de les seves declaracions sobre TV3 en un acte de partit aquest divendres a Cerdanyola del Vallès.

En aquest acte el candidat popular a la Generalitat va carregar contra la televisió pública catalana i va afirmar que el PP proposarà «tancar TV3 i tornar-la a obrir amb gent normal».

TV3 estudiarà denunciar Albiol per un delicte d'odi

El Comitè d'Empresa ha anunciat que estudiarà si les declaracions d'Albiol poden ser constitutives d'un delicte d'odi. En conseqüència, el líder del PPC ha respost que «odi és el que li va passar a ell divendres a Cerdanyola. No sé si en aquesta casa han tingut oportunitat de veure el vídeo que sí que ha sortit en totes les TV» .

Dit això l'expressió «normal» no té cap connotació ni referència a l'àmbit personal de ningú. Que quedi clar aquest malentès», ha escrit Albiol al seu compte de Twitter.

Tensió amb TV3

No és el primer cop que el líder del PP català provoca certa polèmica pel seu tracte a la televisió pública catalana, a qui ha acusat en diverses ocasions d'adoctrinar els catalans i de ser «una fàbrica d'independentistes», al·ludint a la seva poca pluralitat i fins i tot comparant-la amb TVE.


Comentaris

envia el comentari