Albiol comença la seva campanya a Badalona «plantant cara als okupes»

El líder del PPC ha compartit un vídeo en el qual apareix esbroncant a una família que havia entrat il·legalment en un pis

Xavier Garcia Albiol, en una imatge d'arxiu
Xavier Garcia Albiol, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

Xavier García Albiol vol recuperar l'alcaldia de Badalona i, per això, està disposat a fer el que faci falta. Per tal de poder centrar-se plenament en la campanya de les eleccions municipals del pròxim mes de maig, ja ha renunciat a la presidència del PP a Catalunya i al seu escó al Parlament.

En aquest sentit, ha destacat que fa aquest pas per deixar la formació en mans d'algú que pugui dedicar-se amb «esforç, dedicació i passió», en la defensa de «la bandera democràtica i de la convivència». Així, ell pot fer «una aposta clara per Badalona» des de mesos abans que se celebressin les eleccions.

Planta cara als okupes

Així doncs, l'encara líder del PP —no serà substituït fins al congrés que tindrà lloc al novembre— ja ha començat a fer campanya per «recuperar Badalona» i ha penjat un vídeo al seu compte de Twitter sota el títol 'Albiol planta cara als okupes'. En ell, el polític popular apareix esbroncant una família que, presumptament, hauria entrat en un pis de forma il·legal.

«No es pot entrar als pisos saltant si un no és el propietari o no el té llogat», els recrimina Albiol, que afegeix que «no es pot utilitzar d'aquesta manera un pis. El que no es pot fer és entrar per les finestres, pel pati de llums...».

Davant els intents d'explicació dels okupes, Albiol sembla que es mostra una mica més tolerant: «No hi pot haver cap merder dins de la casa. El que sí que us dic és que no vull cap merder. Com hi hagi soroll, tindrem un problema tots. Ni un sol soroll per molestar els veïns, convivència normal i punt. I anem a veure, i si hi ha una alternativa, es deixa el pis i se'n va a una alternativa», sentencia.

Un problema en augment

«Ho vaig fer quan era alcalde de Badalona i ho segueixo fent: sempre defensaré els veïns davant els okupes que els fan la vida impossible. Si al maig sóc alcalde, augmentaré el control policial i tornaré a instal·lar les planxes metàl·liques que la CUP va retirar», ha dit Albiol en el text que acompanya el vídeo.

Segons han explicat des del PP, aquestes imatges van ser gravades aquest mes de setembre, després que els veïns d'un edifici del barri de La Salut es posessin en contacte amb el PP «perquè estaven desesperats» davant la situació. En aquest sentit, Albiol denuncia «un augment molt important dels habitatges ocupats» que «s'està convertint en una problemàtica que, desgraciadament, s'està estenent per diferents barris de la ciutat».


Comentaris

envia el comentari