FANS DEL DIARI?

💃 Doncs no us perdeu el nou grup exclusiu i oficial de Facebook. Informació i entreteniment a Facebook. FEU CLIC AQUÍ i demaneu accés!

URGENT

🔴 Dos nous contagis de coronavirus a Catalunya, sis en total

ÚLTIMA HORA

⚫️ Tres morts en un aparatós accident a la N-240 a Tarragona

Albiol es querella amb els veïns del pis on va començar l'incendi de Badalona

El popular ha assegurat que actuarà contra la «impunitat» amb la qual actuen els okupes a la ciutat
Xavier Garcia Albiol es querellarà contra els veïns del pis on es va iniciar l'incendi de Badalona | CatalunyaDiari.cat

 

Després del tràgic incendi que es va declarar en un bloc de pisos del barri de Sant Roc de Badalona el passat 5 de gener, que es va saldar amb tres morts i diversos ferits, el popular Xavier García Albiol ha decidit moure fitxa. El candidat a l'alcaldia de la ciutat ha anunciat que es querellarà per homicidi imprudent contra els veïns del pis on es va iniciar el foc, després de saber-se que feia temps que estava ocupat, i que els propietaris havien punxat la llum.

 

 

Albiol promet actuar contra tots els pisos ocupats a Badalona

Però això no és tot, ja que Albiol ha insistit que actuarà contra tots els habitatges ocupats de la ciutat. «El tràgic incendi de Badalona no es pot repetir. Per això, denunciaré públicament tots els pisos ocupats il·legalment», ha promès. En aquest sentit, l'alcaldable ha aprofitat per carregar contra el consistori de la ciutat per la falta d'actuació.

 

El candidat a l'alcaldia ha assegurat que ha pres aquesta decisió «per responsabilitat i per justícia amb les víctimes» | Twitter (@Albiol_XG)

 

«Si l'Ajuntament no compleix, ho farem nosaltres, com ja vaig demostrar durant el meu mandat i tornaré a fer a partir de maig», ha assegurat, en referència a les pròximes eleccions municipals. Albiol, que també s'ha reunit amb representants dels veïns del barri de Sant Roc, ha insistit que actuarà contra la «impunitat» dels okupes, per defensar «els veïns que tan sols volen viure tranquils a les seves cases». 

 

 

Empitjora l'estat d'una de les víctimes de l'incendi

Fa poc hem sabut que l'estat d'una de les víctimes de l'incendi de Badalona, ingressada a l'hospital de la Vall d'Hebron, ha empitjorat. Un concret, segons van assenyalar fonts hospitalàries, es tracta d'un adult que continua en estat molt greu. A banda, encara hi ha una persona en la mateixa situació, però que es manté estable, i dues més greus, a banda del nadó, que es troba en estat lleu.