IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Albiol s’equivoca en directe posant com exemple d’adoctrinament el vídeo d’una obra de teatre

El líder del PP català va ser el convidat del programa de TV3 'Preguntes freqüents'

Aquest dissabte 14 d'octubre es va emetre a TV3 el programa de gran èxit televisiu 'Preguntes freqüents'. El convidat en aquesta ocasió era el president del Partit Popular català, Xavier García Albiol. Com de costum, els primers minuts de programa amb el convidat es van dedicar a una entrevista amb el presentador on, sabedor de les preguntes que rebria, l'exalcalde de Badalona venia preparat.

En el moment en què l'entrevista va derivar cap a l'adoctrinament que Albiol assegura que hi ha als col·legis catalans per tal que els petits de la casa «odiïn Espanya», el líder del PP va treure's el mòbil de la butxaca i va mostrar al públic i a la càmera un vídeo on podia escoltar-se una nena donant missatges contra la cultura espanyola. El que ni Albiol ni, pel que sembla, sabia era que —segons algunes fonts— es tracta d'una representació teatral ambientada en el s. XVII.

La xarxa va embogir a l'instant i va omplir-se de missatges de sorna i burla davant una relliscada d'aquestes magnituds. Una cosa similar li va succeir a un alcalde del PP en el programa presentat per Jordi Évole quan, en ser preguntat per si als col·legis catalans es prohibia jugar en castellà, va respondre que sí i, a continuació, en preguntar els alumnes d'una escola propera, va quedar en ridícul.


Comentaris

envia el comentari