Xavier García Albiol ha confessat a Mònica Terribas que «a casa seva, ell arregla la tele» i la seva dona «cuina i planxa»

El candidat del PPC ha parlat de les «repartides» tasques a casa seva

Mònica Terribas i Xavier Garcia Albiol durant l'entrevista a 'El Matí de Catalunya Ràdio'
Mònica Terribas i Xavier Garcia Albiol durant l'entrevista a 'El Matí de Catalunya Ràdio' | Twitter

La presentadora del programa matinal de Catalunya Ràdio, Mònica Terribas, ha entrevistat aquest matí el candidat del PP a la presidència de la Generalitat, Xavier García Albiol. Una entrevista que ha donat molt de sí, oferint moments distesos, divertits i, fins i tot, sorprenents. 

En un moment de l'entrevista, la periodista li ha recriminat al candidat del PP algunes de les seves declaracions «masclistes», com la que va fer el passat mes de setembre quan comparava les urnes, que havia presentat la Generalitat per al referèndum de l'1-O, amb el cubell de la roba bruta de la seva dona: «Això ha generat un conflicte a casa, perquè he vist que la meva dona té una urna que utilitza per a la roba bruta». 

«No sé planxar»

De fet, ha sigut el candidat de la CUP a la presidència de la Generalitat, Carles Riera, qui li ha volgut preguntar sobre les seves afirmacions «masclistes». «Vostè va comparar les urnes de l'1-O amb el cubell de la roba bruta de la seva dona. Tenint en compte això: quina idea té vostè del concepte d'Espanya?», ha preguntat Riera al candidat popular.

Per la seva part, Albiol ho ha justificat dient que les tasques a la seva llar estan repartides. Així doncs, Terribas ha insistit en el tema i li ha preguntat quines coses feia ell a casa. «Jo arreglo coses que s'espatllen, coses mínimes, com la televisió», ha contestat el líder del PPC, afegint que: «Jo amb els temes d'electrònica sé defensar-me». 

No obstant, Terribas ha volgut anar més enllà i li ha preguntat si sabia planxar, intuint la resposta del popular. «No sé planxar, ni sé cuinar tampoc». No obstant, el popular ha confessat que sí que sap posar la rentadora i que «la posa moltes vegades». 


Comentaris

envia el comentari