rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Albiol oculta les sigles del PP en la presentació de la candidatura a Badalona

Albiol va donar ahir el tret de sortida per «recuperar» l'alcaldia de Badalona i va carregar amb duresa contra l’anterior executiva en comentar que el van «apartar» en una «amalgama de perdedors»
Xavier Garcia Albiol, durant la presentació de la seva candidatura a Badalona | CatalunyaDiari.cat

 

Xavier Garcia Albiol està entestat en «recuperar» l’alcaldia de Badalona. El líder del PP català, però, va sorprendre tothom en amagar les sigles del partit que lidera durant la presentació de la seva candidatura per Badalona el 2019. L’exalcalde de Badalona, així mateix, va carregar amb duresa contra l’anterior executiva en comentar que el van «apartar» en una «amalgama de perdedors».

 

Sense cap símbol del PP a la vista, Albiol es va presentar com «l’alcalde de tots» i va afirmar que les municipals del 2019 no han de ser un plebiscit sobre la independència. Segons ell, de fet, aquestes han d’allunyar-se del «clima de contaminació política de Catalunya» perquè «no caurem en la trampa que alguns ens plantejaran. Si penséssim en alguna cosa més que en la nostra ciutat ens estaríem fent un flac favor».

 

 

  

El conflicte català, lluny de Badalona

Va ser el que va voler remarcar el mateix Albiol durant la seva presentació. El candidat popular va assegurar que qui vulgui parlar d'alguna altra cosa que no sigui Badalona en la campanya electoral demostrarà que la seva «última prioritat» són els veïns.

 

Per Albiol, doncs, les coses estan més que clares perquè, segons ell, el pròxim mes de maig «no escollim ni al president de la Generalitat ni al president del Govern», sinó la persona que haurà de garantir la seguretat al carrer i els serveis socials a la ciutat. «Volem que Badalona i els nostres barris recuperin l'empenta que tenien fa quatre anys», insistia finalment. 

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris