Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alex Pastor

L'alcalde de Badalona diu que ha «aconseguit» que la Generalitat no instal·li cap centre de MENA a la ciutat

Així ho va afirmar en una reunió amb veïns del barri de la Remei

Alex Pastor
Àlex Pastor, treballant al seu despatx de l'Ajuntament | Catalunya Diari

 

L'alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha explicat als veïns del barri del Remei que l'Ajuntament ha «aconseguit» que la Generalitat no hi instal·li cap centre per a MENA. En una piulada des del seu compte de Twitter, ell mateix fa referència a la reunió que va mantenir dijous a la tarda amb els veïns d'aquesta zona per parlar de «reptes de futur». «Els he pogut comunicar, a més, que  hem aconseguit que la Generalitat no instal·li cap centre de MENA al barri», afegeix, utilitzant l'etiqueta «Estimem Badalona».

Crítiques a les xarxes per part de l'oposició

La seva piulada ha provocat crítiques a les xarxes, entre elles les de l'exalcaldessa de la ciutat, Dolors Sabater, que conclou que Pastor «defensa obertament postures de Vox i del PP criminalitzant immigrants menors sense cap rubor». «Va aprendre ràpid a vincular immigració i delinqüència del seu mestre Albiol», ha etzibat.

També ha carregat contra Pastor el regidor d'ERC Oriol Lladó. Ha considerat «gravíssim» el comentari de Pastor. «Criminalització i estigmatització de menors. Descontextualització d'una realitat complexa. Assumpció del marc de l'extrema dreta», ha resumit el regidor, que critica que els socialistes incompleixin l'acord signat per tots els partits per no utilitzar la immigració com a arma electoral.

 

També et pot interessar...