YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Nous aldarulls a Barcelona en un acte de protesta contra Albert Rivera i Inés Arrimadas

Els Mossos d'Esquadra han carregat novament contra diversos manifestants que protestaven contra la presència del líder unionista

Nous aldarulls a Barcelona en un acte de protesta contra Albert Rivera i Inés Arrimadas
Nous aldarulls a Barcelona en un acte de protesta contra Albert Rivera i Inés Arrimadas | @repressiu

Albert Rivera, Inés Arrimadas i Lorena Roldán han estat protagonistes dels nous aldarulls que han tingut lloc aquest migdia al districte d'Horta-Guinardó, a Barcelona. Els líders del partit unionista visitaven l'Agrupació Cultural Saudade, en un acte que l'Esquerra Independentista ha considerat de provocació, tenint en compte la situació que viu el país aquesta setmana. Un centenar de manifestants s'han concentrat al voltant de l'edifici convocats per Arran, i els Mossos d'Esquadra han mobilitzat la Brigada Mòvil per tal de dissuadir-los.

Noves càrregues dels Mossos

A través de les xarxes, el mateix Rivera denunciava amb un vídeo com havien hagut de ser escortats per sortir del lloc; si bé l'actuació policial no s'ha limitat a acompanyar els líders de Ciutadans, sinó que s'ha carregat contundentment contra els activistes mobilitzats.

Una vegada més, les càrregues policials han destacat per una extrema duresa, i en ple dia, s'han vist agressions dels policies a manifestants que en aquells moments no mostraven actituds d'enfrontament.

També et pot interessar...


Comentaris
Jaume
Seguirem fen camí per Catalunya Independent

envia el comentari