Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alejandro Fernández

Alejandro Fernández ataca a C's per rebutjar amb arguments «mediocres» la llista unitària

El líder del PPC acusa Roldán de «degradar la qualitat del debat democràtic»

Alejandro Fernández
Alejandro Fernández, líder del PPC, ataca a C's   | CatalunyaDiari

 

El president del PPC, Alejandro Fernández, ha retret a Ciutadans que rebutgi la proposta de llista conjunta a les eleccions del 10-N  amb arguments «mediocres i toscos». «Tenen tot el dret del món a rebutjar la nostra oferta de sumar esforços però la utilització d'arguments tan mediocres degrada la qualitat del debat democràtic», ha dit a través del seu compte de Twitter.

D'aquesta manera, ha fet referència a la portaveu de C's a Catalunya, Lorena Roldán, qui va rebutjar l'oferta de la cap de llista del PP per Barcelona, Cayetana Álvarez  de Toledo, per les «motxilles de corrupció» del PP. Fernández ha recordat que Cs ha pactat amb el PP a mitja Espanya

 

Retrets a Torra per les detencions de dilluns

El secretari general del PPC, Daniel Serrano, va acusar dilluns al president de la Generalitat, Quim Torra, d'utilitzar un llenguatge «bel·licista» vinculant-lo a les detencions d'independentistes que la Guàrdia Civil va efectuar aquest dilluns en diverses localitats. En una roda de premsa, el diputat popular va advertir que «hi ha gent que es pot prendre al peu de la lletra» crides com la que Torra va fer als Comitès de Defensa de la República (CDR) el 2018, quan els va a animar a «apretar».

A més, també va assegurar que «part del que ha passat aquest matí té el seu responsable en el senyor que està ocupant el Palau de la Generalitat». Per això, ha exigit al Govern que  condemni «les presumptes accions que volien dur a terme» els arrestats.

També et pot interessar...