Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El líder del PP català, Alejandro Fernández, vol liderar l'oposició

Alejandro Fernández vol liderar l'oposició al Parlament

Des del PP català han posat en marxa una campanya per suplir el 'buit' que ha deixat Arrimadas

El líder del PP català, Alejandro Fernández, vol liderar l'oposició
El líder del PP català, Alejandro Fernández, vol liderar l'oposició | Cedida

 

D'ençà que Inés Arrimadas va marxar a Madrid com a portaveu de Ciutadans al Congrés dels Diputats els fidels a l'oposició han notat un 'buit' al Parlament de Catalunya  malgrat els intents de la nova portaveu del partit taronja, Lorena Roldán. Aquest fet no ha passat per alt al líder del Partit Popular a Catalunya,  Alejandro Fernández, qui s'ha marcat com a objectiu liderar l'oposició contra l'actual president de la Generalitat, Quim Torra.

Aquesta nova campanya es va iniciar tot just després que la setmana passada Fernández cantés a Torra la tornada d'una cançó de Manolo Escobar on li deia: «Només et demano, només et demano que em facis la vida agradable,  encara que no coincideixi en res amb tu». Amb aquesta intervenció el líder popular va demanar «convivència». 

Nova campanya per aprofitar el ressò mediàtic

Davant del ressò mediàtic que va generar la particular intervenció de Fernández al Parlament, des del PP van decidir organitzar una campanya per tal d'impulsar el partit i aconseguir que Fernández es converteixi en el líder de l'oposició: «Alejandro Fernández, la teva nova veu a Catalunya». Aquesta es tracta d'una campanya viral que s'ha difós principalment a través de les xarxes socials. 

La nova campanya del PP català té diverses fases, encara per descobrir, segons recull el mitjà 'vozpopuli'. La primera consisteix a posar en marxa  la pàgina web on hi ha la secció 'La ALEteca', un recull de les intervencions més destacades  de Fernández al Parlament. La campanya però té una duració concreta i arribarà a la seva fi el pròxim setembre. 

També et pot interessar...