Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Alejandro Fernández (PPC) assegura que «Torra està incapacitat com a polític»

El recent nomenat president del Partit Popular català creu que «els separatistes han fracassat i han de posar el comptador a zero per poder avançar»

Alejandro Fernández i Pablo Casado, durant el congrés dels conservadors a Sitges
Alejandro Fernández i Pablo Casado, durant el congrés dels conservadors a Sitges | Cedida

 

El tarragoní Alejandro Fernández va ser escollit president del Partit Popular català aquest passat dissabte, 10 de novembre, en el congrés extraordinari que els conservadors van dur a terme a Sitges, al Garraf. 

Fernández ha engegat un seguit de ronda d'entrevistes amb mitjans de comunicació per tal d'augmentar el seu grau de coneixement, ja que serà el cap de llista del PPC per Barcelona a les pròximes eleccions al parlament de Catalunya. Aquest matí de dijous, 15 de novembre, ha passat pels micròfons de 'Rac1' on ha insistit en què  no es trobarà «oficialment amb el president Torra ni tinc intenció de fer-ho».

Pel successor de Xavier Garcia Albiol,  el president del govern de la Generalitat de Catalunya «és un activista i no un polític. Vaig demanar a la majoria separatista que busquessin algú amb unes credencials impecables. Crec que el senyor Torra  està incapacitat des del punt de vista polític».

«Em consta el tracte de favor que tenen els presos»

Per poder avançar i superar la situació actual, d'empat a dos milions entre independentistes i no independentistes, Alejandro Fernández ha explicat que «per poder posar el comptador a zero els separatistes han d'acceptar que han fracassat».

I sobre la polèmica en la qual s'ha vist implicat aquesta setmana per obrir la porta, en unes declaracions als mitjans de comunicació, a visitar els polítics presos pels fets del primer d'octubre, Fernández ha sigut clar i no ha deixat espai a la interpretació.  «No aniria a veure els presos encara que no fos president del PP català.  Una visita està reservada als amics i familiars. La meva visita només seria en termes polítics. I seria acceptar la idea implícita que s'està davant d'una situació injusta i no crec que sigui una situació injusta».

Per acabar, el president del PPC ha assegurat que «em consta els tractes de favor que tenen els presos. Va quedar reflectit en el Parlament, encara que la consellera va dir que no. Totes les persones han de rebre el mateix tractament».