Alejandro Fernández tanca la seva intervenció al Parlament al crit de «Visca el rei d'Espanya»

El líder del PP català ha respost d'aquesta manera a l'aprovació d'una comissió d'investigació a la cambra catalana sobre «la casa reial»

Imatge d'arxiu del líder del PP català, el tarragoní Alejandro Fernández, al Parlament de Catalunya.
Imatge d'arxiu del líder del PP català, el tarragoní Alejandro Fernández, al Parlament de Catalunya. | TarragonaDigital

El Parlament de Catalunya ha aprovat, aquest dijous set de març, en sessió ordinària, la creació d'una comissió d'investigació sobre «les activitats delictives o irregulars de persones vinculades a la família reial espanyola, incloses les destinades a traslladar, fora de Catalunya, empreses i multinacionals després de l'1 d'Octubre».

Han donat llum verda a la comissió les forces independentistes, JxCat, ERC, CUP i Comuns, i s'han posicionat en contra els partits constitucionalistes, com Ciutadans, PSC i PP. A l'hora d'intervenir per explicar el posicionament del grup des del faristol del Parlament, el tarragoní Alejandro Fernández, líder del Partit Popular de Catalunya, ha donat un dels titulars de la jornada.

«Els hi agradaria ser com Mel Gibson fent de William Wallace, però no ho són»

En una intervenció de poc més de quatre minuts, que els conservadors han fet públic a través dels seus perfils a les xarxes socials, Fernández ha defensat «la monarquia parlamentària» i ha argumentat el perquè de «la ràbia i odi dels líders independentistes contra la monarquia».

Alejandro Fernández ha explicat, també, els motius que el porten a considerar-se «monàrquic». El polític popular tarragoní ha citat un seguit de països, «Suècia, Dinamarca, Regne Unit i Espanya», que són «monarquies parlamentàries i que estan present, en tots els índexs del món, com a democràcies plenes».

Alejandro Fernández ha qualificat la comissió de manera molt contundent, «manca de vergonya», i ha assegurat que «amb la sortida del PP del govern d'Espanya vostès, els independentistes, necessitaven un nou enemic i miren de trobar-lo a la casa reial».

«Vostès centren el seu odi i ràbia contra el discurs del rei del dia 3 d'Octubre, però el que no valoren és que en aquell discurs ens hi vam veure reflectits milions d'espanyols, i milions de catalans, que ja en teníem prou de tot plegat» ha reblat Fernández. 

«Els hi agradaria ser com Mel Gibson fent de William Wallace però no ho són, no són així, perquè la realitat», ha explicat qui va ser regidor al consistori tarragoní, «és molt menys èpica. La realitat és que mentre vostès, el dia 3 d'Octubre, cridaven a una primavera catalana, els seus líders treien el seu patrimoni les seves empreses de Catalunya. Així que, gestionin adequadament les seves frustracions i els seus complexos i Viva el Rey de España!»

També et pot interessar:


Comentaris

envia el comentari