Cayetana: «S'utilitza TV3 per humiliar a la meitat dels catalans»

La candidata al PP per Barcelona ha estat entrevistada a 'Els Matins' de TV3 en castellà, perquè «s'hi sent més còmoda»

La candidata al PP Cayetana Álvarez de Toledo ha estat convidada a 'Els Matins' de TV3
La candidata al PP Cayetana Álvarez de Toledo ha estat convidada a 'Els Matins' de TV3 | TV3

«Volem recuperar l'espai democràtic a Catalunya i plantar cara al nacionalisme». Són les paraules de Cayetana Álvarez de Toledo, la candidata al PP per Barcelona, que ha estat entrevistada avui a 'Els Matins' de TV3. La cap de llista del PP ha estat la segona convidada a les entrevistes de campanya electoral a les eleccions generals del 28-A del magazín informatiu català, després de l'entrevista a Inés Arrimadas la setmana passada.

Cayetana Álvarez de Toledo ha volgut aprofitar la seva visita a la televisió pública de Catalunya per llençar diversos dards a la cadena, tot afirmant que «s'utilitza TV3, que és de tots, per fer mal i a vegades humiliar a la meitat dels catalans». En aquest moment, Lídia Heredia, presentadora del programa, ha volgut preguntar-li de quina manera es fa mal als catalans, a què ha respost: «amb una gran quantitat de programes que es dediquen a humiliar i a riure's de la meitat dels catalans».

El 155 no seria suficient

Segons la candidata del PP al Congrés dels Diputats per Barcelona, que ha estat entrevistada en castellà perquè «s'hi sent més còmoda», és necessària l'aplicació de l'article 155 a Catalunya. Es tracta d'una de les grans apostes del Partit Popular, tot i que, segons la candidata popular, no seria l'única eina necessària: «També s'ha de realitzar una profunda política de rescat de la democràcia i dels valors democràtics. Una Catalunya on es defensi la llibertat de les persones davant l'opressió nacionalista», ha defensat.

Al Partit Popular no volen ni sentir parlar d'un referèndum d'autodeterminació a Catalunya. Segons Álvarez de Toledo, una celebració d'aquest tipus suposaria «un trencament de la sobirania comuna i convertir a una part dels catalans en estrangers». A més, segons la política, fer-ho únicament preguntant als ciutadans catalans seria un error, ja que «negaria els drets de sobirania a tots els espanyols».

Un pacte de PP, C's i VOX, una opció «vàlida»

D'altra banda, un pacte entre PP, C's i VOX seria una bona opció per Cayetana Álvarez de Toledo. La política ha afirmat durant l'entrevista que una unió d'aquests tres partits seria «vàlida», de manera que es repetís el pacte que es va produir a Andalusia després de les eleccions generals del 28-A. Durant l'entrevista a Arrimadas de la setmana passada, la candidata de C's va evitar contestar la pregunta al possible pacte d'aquests tres partits, únicament afirmant que C's vol pactar amb el PP.

Pedro Sánchez tampoc se n'ha estat de sortir mal parat. Cayetana Álvarez de Toledo ha assegurat que el projecte del líder de PSOE estarà vinculat amb els independentistes, i que la seva investidura va ser «legal, però immoral». A més, la cap de llista del PP ha afirmat que la presidència de Sánchez «és un risc per la democràcia».


Comentaris

envia el comentari