IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Álvaro de Marichalar denuncia les agressions dels Mossos des de l'hospital

Avui ha assistit a la manifestació unionista i ha tornat a relatar el que ha qualificat de «segrest»

Álvaro de Marichalar ha tornat al focus mediàtic gràcies a la publicació d'un vídeo on encara se'l veu a l'hospital després del que ell mateix ha qualificat d'un «segrest». Cal recordar que Marichalar va ser retingut pels Mossos d'Esquadra el passat 26 d'octubre quan es va presentar davant de la Generalitat per mostrar el seu rebuig a la independència. Com es va poder veure a les imatges d'aquell dia, un grup d'agents van retirar a Marichalar de la plaça de Sant Jaume, on la tensió anava en augment, i el van introduir dins del Palau de la Generalitat. A partir d'aquí és quan comença el relat de la «víctima» que assegura que va ser apallissat i menyspreat.

A les imatges es pot veure a Álvaro de Marichalar en un llit de l'Hospital Clínic de Barcelona, connectat a diverses màquines i amb un apòsit al cap. «Estic aquí a l'hospital amb persones encantadores que m'estan fent moltes proves perquè m'han injectat alguna cosa aquests 'quinquis' vestits de Mossos d'Esquadra, que no són Mossos d'Esquadra», comença explicant. A més, insisteix en què el que li va succeir va ser un «segrest» i que, un cop dins de la Generalitat, li van pegar durant dues hores. Sobre els cops explica que, tot i no ser greus, «li fa mal tot» i que el que més el preocupa és el trau al cap provocat pels «cops dels agents contra les rajoles de terra».

Més enllà de la suposada pallissa, Marichalar considera que la part més greu ha estat la «l'atac a l'uniforme dels Mossos d'Esquadra. Els han humiliat i això és el més greu. Mentre en pegaven vuit individus trenta o quaranta persones cantaven de fons». «Mentre em pegaven veia l'emblema de la meva família, que són les barres de Catalunya i Aragó, i del meu avantpassat, Jaume I el Conqueridor, comte de Barcelona. Ha estat el moment més denigrant de la meva vida. Que amb la bandera i el símbol de la meva pròpia sang m'hagin pegat vuit mafiosos que perverteixen la història mil·lenària i vertadera de Catalunya», ha conclòs.

Aquest matí, semblava ja més recuperat i ha assistit a la manifestació unionista que ha tingut lloc a Barcelona. Com es pot veure al vídeo, s’ha dirigit a les càmeres per reafirmar-se en la seva versió de l’agressió. En aquest cas ja no portava cap vena i semblava que estava bastant bé físicament, el que li ha costat moltes crítiques.


Comentaris

envia el comentari