Álvaro de Marichalar porta la seva campanya contra els Mossos davant l'ONU

El tiet d'en Froilà continua defensant que no va ser detingut sinó que va ser «segrestat i torturat» pels agents de la policia catalana

Álvaro de Marichalar a una manifestació a Barcelona
Álvaro de Marichalar en una manifestació contra la independència a Barcelona | Cedida

Álvaro de Marichalar s’està convertint en els últims mesos en un dels defensors de la unitat d’Espanya més mediàtics. Des de la passada tardor, ha sigut protagonista de diverses escenes d’allò més inversemblants en la seva lluita contra l’independentisme català. La més coneguda va ser la seva detenció per part dels Mossos d’Esquadra quan es manifestava amb una pancarta a la plaça de Sant Jaume. 

Concretament, el 26 d’octubre del 2017, mentre protestava contra el que ell considera «la màfia del 3% que vol trencar Espanya», es va encarar contra uns agents dels Mossos que el van acabar detenint.

Des d’aquell moment, va iniciar una campanya per denunciar que havia estat «segrestat i torturat» que la seva advocada va arribar a portar als tribunals, demanant que s’iniciés una investigació per delictes d’odi i lesions. Ara, continua amb la internacionalització d'aquesta protesta, denunciant aquests fets amb un vídeo gravat a les portes la comissió de drets humans de l'ONU a Ginebra.  

El seu viatge a Ginebra, part d'una campanya de denúncia internacional

El tiet de Froilà fa uns mesos que viatja per tot el món, com a representant de 'Tabàrnia', explicant a tothom que el vol escoltar el maltractament que va patir a la plaça de Sant Jaume de Barcelona. «Em van agredir, es van extralimitar a les seves funcions, em van treure les pancartes dues vegades i em van maltractar en el terra durant una hora o més a la seu del govern», són algunes de les paraules que ha manifestat sobre el seu incident amb els Mossos.  

Amb la seva última parada a Ginebra, el germà de Jaime de Marichalar vol aconseguir que les seves protestes siguin escoltades per la justícia internacional: «Veurem si a la resta del món es comença a entendre que el que està passant a Catalunya, és l'últim comunisme o nazisme d'Europa.» 

El seu objectiu: «parar els peus als traïdors de Catalunya»

Marichalar vol aconseguir la fita que es va marcar d'ençà que va començar el procés català: «parar els peus als traïdors de Catalunya». Per aquest motiu, sol·licita als 47 milions catalans, ja que ell considera que tots els espanyols són catalans i viceversa, que l'ajudin en la seva campanya contra els que ell anomena «mozos de esquadra».


Comentaris

envia el comentari