Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gabriel Rufián

Gabriel Rufián i Adriana Lastra, una amistat sorgida de les negociacions PSOE-ERC

En un esdeveniment celebrat aquesta setmana van estar xerrant llargues estones

Gabriel Rufián, atenent els mitjans de comunicació.
Gabriel Rufián, atenent els mitjans de comunicació al Congrés dels Diputats. | CatalunyaDiari.cat

Com a qualsevol feina, a la política també hi poden néixer amistats que van més enllà de les qüestions estrictament laborals. D'exemples n'hi ha molts, de fet, fins i tot hi ha històries d'amor entre adversaris polítics... però aquest no és el cas que ens ocupa. Segons s'ha pogut veure en un esdeveniment celebrat aquesta darrera setmana a Madrid, hi ha dos polítics de partits diferents que mantenen des de fa poques setmanes un vincle d'amistat que ha cridat l'atenció.

Gabriel Rufián i Adriana Lastra, una salutació efusiva i llargues estones de conversa

Tot plegat va passar dimecres al vespre, en la festa de celebració del 80è aniversari de l'agència EFE. El portaveu parlamentari d'ERC, Gabriel Rufián, va trobar-se pels passadissos de CaixaForum Madrid, on tenia lloc l'acte, la portaveu del PSOE al Congrés, Adriana Lastra. Diuen els presents que es van saludar de manera efusiva i que van estar parlant durant una estona llarga.

Un cop dins de l'auditori, on es duia a terme l'acte, la casualitat va voler que Lastra i Rufián  tinguessin els seus llocs reservats l'un al costat de l'altre. Durant l'acte, van intercanviar impressions de forma distesa. I per si no n'hi hagués prou, se'ls va tornar a veure conversant al còctel que es va oferir després, beguda en mà, xerrant de manera amistosa.

Una amistat nascuda a la taula de negociació

Les negociacions per a la investidura de Pedro Sánchez per part d'ERC, doncs, semblen haver forjat una amistat entre els portaveus del PSOE i ERC a la Cambra Baixa. Cal recordar que tots dos van encapçalar els respectius equips negociadors, on també hi havia Salvador Illa i José Luis Ábalos pels socialistes i Marta Vilalta i Josep Maria Jové pels republicans.

També et pot interessar...