IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Ana Pastor es reunirà amb Rufián per demanar-li més control al Congrés

Rufián va aixecar la polèmica al portar unes manilles a la cambra

Gabriel Rufián, diputat d'ERC
Gabriel Rufián podria rebre una amonestació | CatalunyaDiari.cat

Es confirmen les intencions de la presidenta del Congrés, Ana Pastor, de citar a Gabriel Rufián per tractar la polèmica sorgida la passada setmana, quan el portaveu d'ERC va treure unes manilles durant la seva intervenció. Pastor ha afirmat que la seva intenció és reunir-se amb el polític català durant aquesta setmana per tractar la polèmica.

Decidida a donar-li un toc d'atenció l'inconformista diputat, la presidenta del Congrés ha explicat que encara no ha decidit el dia, però que aprofitarà alguna de les tres jornades de ple següents, pel que la citació es podria produir dimarts, dimecres o dijous.


De fet, hi ha qui assegura que la reunió tindrà lloc aquesta mateixa tarda, doncs Rufián ha programat una pregunta per dimecres a Mariano Rajoy, motiu pel qual Pastor es voldria avançar a possibles esdeveniments, evitant que el republicà pugui tenir un nou desvergonyiment amb la cambra i tornar a convertir-se en el centre d'atenció.
 

Una setmana després

La polèmica torna a perseguir al representant d'ERC i aquest no sembla disposat a evitar-la. Des de fa una setmana que els rumors d'una cita entre Pastor i Rufián són coneguts, encara que la presidenta del Congrés ha evitat la reunió i no havia comunicat cap possibilitat d'aquesta al polític català.


Ara, després de les contínues queixes dels membres de la cambra, els quals no van aprovar l'última ofensa de Rufián al ministre de l'interior, Juan Ignacio Zoido, com al president del govern espanyol i al conjunt del PP, han exercit la pressió necessària perquè el portaveu republicà rebi una amonestació.


Comentaris

envia el comentari