IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Ana Rosa es burla de la investidura telemàtica de Puigdemont presentant el seu programa des d'un plasma

La presentadora de 'El Programa de Ana Rosa' torna a carregar contra el procés

Ana Rosa, durant l'inici del programa amb un plasma

 

Ana Rosa Quintana n’ha tornat a fer de les seves. La popular presentadora de Telecinco, de fet, no perd ocasió per criticar al ‘Procés’ i al qui ella considera l’enfant terrible de l’espanyolisme: Carles Puigdemont.

Al fil de la crítica al sobiranisme català, Ana Rosa ha optat avui per tornar a carregar contra Puigdemont, que porta més de 60 dies a Brussel·les. I així, aprofitant la ben entesa, la presentadora de ‘El programa de Ana Rosa’ ha sorprès presentant l’editorial del seu programa des d’un televisor plasma.

«Com es presideix un país des d’un plasma»

Potser amb la voluntat d’emular a Mariano Rajoy aquell dia que es va presentar davant la premsa amb una pantalla de televisió, la presentadora espanyola a instat a Puigdemont a respondre la primera pregunta: «Com es presideix un país des d’un plasma?».

El fet que l’expresident català i cap de files de Junts per Catalunya, Carles Puigdemont es plantegi ser elegit president de la Generalitat per via telemàtica ha generat molts controvèrsia a la capital.

Carles Puigdemont, abans del discurs
Carles Puigdemont, abans del discurs de Cap d'Any   | Twitter / @KRLS

 

«Seria com presentar aquest programa, des de casa meva, sense conèixer els col·laboradors, a través d’aquesta pantalla...», ha dit Ana Rosa sota l’atenta mirada dels seus col·laboradors, entre els quals s’hi trobava Eduardo Inda.

Avisa a Puigdemont

Ana Rosa, de fet, ha assegurat que ni Esquerra Republicana està disposada a escollir Puigdemont, ni la legislació espanyola contempla que un president pugui ser escollit sense recollir l’acta al Parlament.

Després de la intervenció, el programa ha començat amb un video que equiparava els hipotètics discursos de Puigdemont amb anar al cine a veure una pel·lícula. «3,2,1... Acció. Com una estrena de cine, així podria ser la investidura de Puigdemont si fos escollit president».

La mofa, però, no ha acabat aquí, ja que el video ha clausurat la seva intervenció explicant: «Entrem a la sala, i en acabar, centenars d’aplaudiments a més de 1.300 quilòmetres de distància».


Comentaris

envia el comentari