Ana Rosa Quintana compara l’ideari polític de Puigdemont amb ‘Star Wars’

La presentadora de 'El Programa de Ana Rosa' ha tirat d'hemeroteca per trobar paral·lelismes entre el cas de Puigdemont a Waterloo i la cèlebre pel·lícula de Geroge Lucas

Ana Rosa Quintana ha comparat Carles Puigdemont amb un personatge d''Star Wars'
Ana Rosa Quintana ha comparat Carles Puigdemont amb un personatge d''Star Wars' | Telecinco

Ana Rosa Quintana torna a fer mofa del procés. La presentadora de Telecinco ha tornat a criticar durament Quim Torra i Carles Puigdemont però, en aquesta ocasió, ‘El Programa de Ana Rosa’ ha volgut il·lustrar el conflicte polític català com si es tractés d’un dels episodis d’’Star Wars’.

Servint-se del recentment designat Consell de la República per part de Carles Puigdemont, Ana Rosa ha tirat d’hemeroteca per trobar un clar paral·lelisme amb la celebrada saga de pel·lícules de Geroge Lucas. Amb música de ‘La Guerra de les Galàxies’, doncs, la periodista madrilenya ha volgut ridiculitzar altra vegada l’expresident de la Generalitat.

L’objectiu de Puigdemont, la república galàctica

Aquesta vegada sense il·lustracions gràfiques —com sí va fer a través d’un vídeo on comparava Carles Puigdemont amb James Bond— Ana Rosa ha explicat que, segons ella, la darrera cimera de Puigdemont va ser un «fracàs» i que el seu objectiu és «una república galàctica».

El cert de tot plegat, és que a l’univers ‘Star Wars’ hi consta l’existència del Consell Provisional de la Nova República. Context cinematogràfic que Ana Rosa Quintana no ha volgut desaprofitar per ridiculitzar Carles Puigdemont i Quim Torra, de cara a la cimera conjunta que han organitzat pel pròxim 30 d’octubre.

Carles Puigdemont, un James Bond segons Ana Rosa

Així ha obert el reportatge 'El Programa de Ana Rosa'
Així va obrir el reportatge sobre Puigdemont 'El Programa de Ana Rosa' | Telecinco

 

«Sóc mont; Puigde – mont»., així era caracteritzat Puigdemont per ‘El Programa de Ana Rosa’ a través d’un vídeo que pretenia mostrar que l’expresident de la Generalitat viu, des de Waterloo, una vida que s’assembla d’allò més a la d’un espia secret.

La burla, duta  a terme a finals del mes de setembre, anava un pèl més enllà. En un fragment del vídeo —que es basava en diferents frases de Puigdemont durant la seva estada a l’exili— l’arribaven a comparar amb l’erràtic i caricaturesc ‘Superagent 86’. Ana Rosa, de fet, se serveix d’aquest personatge còmic per encetar un seguit de retalls de diferents frases que donaven a entendre que l’expresident se sentia amenaçat.


Comentaris

envia el comentari