Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana esclata contra les acusacions de Jordi Sànchez

La periodista s'ha defensat i ha aclarit la situació

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana respon les acusacions de Jordi Sànchez  | Telecinco

Ana Rosa Quintana ha contestat en directe les paraules que  l'expresident de l'ANC, Jordi Sànchez, va comentar a 'Nius', on carregava contra la periodista.

Jordi Sànchez va atacar Ana Rosa

El condemnat a nou anys de presó per un delicte de sedició ha acusat certs mitjans de comunicació de manipular la situació que s'està vivint a Catalunya. Jordi Sànchez ha atacat especialment la presentadora de Telecinco, Ana Rosa Quintana, qui opinant sobretot el que està passant des de fa dies.

«Una corresponsal explicava que s'havia instal·lat una tarima perquè els professionals poguessin cobrir la informació davant les manifestacions previstes aquest dia. Ana Rosa Quintana va dir, sense ruboritzar-se, si aquesta tarima era per a treballar o perquè poguessin ser increpats i insultats els periodistes», va assegurar Sánchez en una entrevista a 'Nius'.

Ana Rosa respon

A partir d'aquestes paraules, la presentadora de 'El programa de Ana Rosa' ha demostrat que aquestes no van ser les seves paraules. «Com és habitual, tenen la pell molt fina i intenten manipular als altres. Les coses es graven. Mai vaig dir que això estava ficat per a insultar als periodistes» La mateixa presentadora, indignada, s'ha tornat a dirigir a l'expresident de l'ANC dient-li que «la pròxima vegada escolti bé el que es diu».

També et pot interessar...