ÚLTIMA HORA

🚨 Les UCI es desborden a Catalunya tot i la millora d'alguns indicadors sanitàris

URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

Ana Rosa, sense paraules pel 'drama' d'una catalana farta dels aldarulls

Una veïna del Passeig de Gràcia assegura que això és fruit de «40 anys de nacionalisme»

Ana Rosa parlant amb una veïna de Barcelona
La veïna del Passeig de Gràcia ha explicat la situació a Telecinco | Telecinco

Una veïna del Passeig de Gràcia de Barcelona s'ha guanyat aquest divendres l'aplaudiment de part dels col·laboradors de la tertúlia política d''El Programa de Ana Rosa', i el reconeixement de la mateixa presentadora.

La dona ho ha fet després de denunciar a través d'una connexió en directe els fets que estan tenint aquesta setmana a Barcelona i que, segons el seu parer, no són més que el fruit de «40 anys de nacionalisme». 

Assegura que els empresaris de la zona tenen por

La veïna s'ha mostrat molt enfadada pels aldarulls, la violència i els desperfectes que estan duent a terme una part dels manifestants i, afirma, que avui són moltes les botigues que estan tancades, però no per la vaga, sinó «per por». 

En aquest sentit, la dona assegura que la gent «està farta», i que, per tant, «s'ha de ser valent i donar la cara, no podem amagar-nos, i amb nosaltres, tota Espanya». A més a més, Ana Rosa li ha preguntat si no tenia por de parlar tant clar, pregunta a la qual la dona ha respost dient que no té por a res i que el que s'ha de fer és lluitar contra aquestes violentes actuacions.

Una veïna de Barcelona està indignada
Una veïna de Barcelona està indignada amb la situació que s'està vivint aquesta setmana | Telecinco

El suport de l'esquerra

Un dels aspectes que més ha criticat la veïna de Passeig de Gràcia és que l'esquerra està donant suport a aquest moviment. Segons el seu parer, aquesta situació no s'hauria d'estar donant i, menys, a Espanya, «un dels països més democràtics d'Europa».

Tanmateix, lamenta que siguin els violents els que portin la batuta de les accions a seguir i que, la resta de ciutadans, visquin a remolc de les seves decisions. «No sabem si celebrar l'aniversari del meu fill aquest cap de setmana o no, no sabem si sortir de Barcelona o no...», denuncia la dona.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari