Ana Rosa insulta l'agressor de la dona que portava la bandera espanyola: «Covard de merda»

La periodista de Telecinco ha criticat durament l'acció

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana critica l'agressió en directe al seu programa   | Telecinco

Ana Rosa Quintana ha tornat a manifestar-se sobre les conseqüències que està tenint la sentència del procés. La periodista ha condemnat en directe l'agressió que va patir a Tarragona una dona que portava la bandera d'Espanya.

Ana Rosa sobre l'agressor: «Covard de merda»

Aquest dimarts Ana Rosa Quintana ha condemnat l'agressió durant el seu programa, qualificant-la com una escena d'autèntica vergonya. «En això no hi haurà cap debat, quina vergonya, que covard de merda», ha apuntat la presentadora. Davant aquestes paraules el públic del plató ha ovacionat la periodista, qui continuava revelant la identitat de l'home i afirmant que l'agressor «és un tipus indesitjable, que no vol dir que els altres ho siguin», reconeixia Ana Rosa.

Ana Rosa ja va donar la seva opinió de la sentència, on va dir que potser era massa tova, que s'esperava més. A partir d'aquí les xarxes socials van esclatar contra ella amb molts comentaris crítics. Altres programes com 'Espejo Público', també han condemnat l'agressió.

L'agressor ja està detingut

L'agressió va succeir durant el matí del dilluns a Tarragona, i a hores d'ara, segons ha confirmat la Policia Nacional a Twitter, l'agressor ha estat detingut per un delicte contra l'exercici dels Drets Fonamentals i Llibertats Públiques, a més d'un delicte lleu per lesions.

També et pot interessar...


Comentaris
Patricia García Ventura
Que burra que es usted
FINA
Y tu marido libre. A la carcel que lo juzgen.
FINA
Y tu marido libre. A la carcel que lo juzgen.
Jais
Qualsevol agressió és condenable, però Ana Rosa, espero que a hores d'ara ja sàpigues que aquest energúmen és un dels vostres, encara més miserable perquè a sobre es fa passar per un radical ( sí, sí, també en tenim) independentista, aquí t'ho deixo...i ho madures (si pots)
FINA
Ayer noche repartian sobres con cantidad alta a los que provocaban jaleo, uno que tenia la cara medio tapada por equivocacion se lo dieron. Es muy raro lo de cada noche, de donde sale este dinero.

envia el comentari