IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Ana Rosa li recrimina a Rufián que viu en democràcia i no sota opressió

A més, ha comentat que «té sort de no haver viscut en l'època de Franco»

Ana Rosa y Gabriel Rufián han tenido un duro intercambio de palabras
Ana Rosa i Gabriel Rufián han tingut un dur enfrontament. | Telecinco

'El programa d'Ana Rosa' fa un temps que va encadenant queixes. Gran part de la seva audiència, de fet, està emigrant al programa de la competència, 'Espejo público', conduït per Susanna Griso. Tot es deu a la forma en què el programa ha estat gestionant l'assumpte del procés independentista català.

En aquest context, el programa s'ha equivocat diverses vegades i ha sofert relliscades considerables, encara que és cert que no tots van ser culpa del programa. Cal recordar que la història que circulava fa uns dies sobre que 'El programa d'Ana Rosa' havia decidit enviar a reporters a la guarderia dels fills d'Oriol Junqueras era en realitat falsa i la mateixa Ana Rosa es va encarregar de desmentir-la.

No obstant això, aquest fet no eximeix d'altres equivocacions com l'error en el càrrec que exerceix Inés Arrimadas dins del seu partit, o el recent contratemps amb Gabriel Rufián, en el qual el programa rescatava un fragment d'una entrevista i, pensant que era actual, ho comentava de forma errònia.

El mateix Gabriel Rufián, adonant-se de l'equivocació, els va respondre a les xarxes socials, aclarint que el fragment no pertanyia ni al present ni parlava de política: es tractava, llavors, d'una descontextualització d'una entrevista que el diputat va concedir en 2016 per parlar de futbol.

De qualsevol manera, en aquesta ocasió, ha tornat a produir-se un enfrontament entre el programa i el polític. Ana Rosa entrevistaba ahir, 13 de novembre a Rufián, i tots dos comentaven l'actual situació del seu partit respecte a les eleccions autonòmiques que tindran lloc el pròxim 21 de desembre.
 

Ana Rosa assegura que Rufián no sap el que és una veritable opressió


Així, com informa 'Ecoteuve', els dos protagonitzaven uns moments de tensió, fruit del xoc de les seves dues perspectives sobre l'assumpte. En un moment de l'entrevista, Rufián deia: «Convé també recordar que és gent que declara sota un règim d'opressió sota amenaces durant hores i hores i això el que reflecteix és un país que està absolutament a la deriva».

En resposta, la periodista, es va sentir indignada i li va etzibar: «Jo respecto la seva ideologia precisament perquè vivim en una democràcia i no en un règim opressiu. El senyor Puigdemont no està en l'exili, està escapolit. És tal la democràcia que és veritat que unes persones que estan a la presó es poden presentar a unes eleccions, poden exposar lliurement les seves idees».

Per si les seves paraules no haguessin estat ja prou rotundes, la presentadora encara va sentenciar: «Crec que vostè coneix pocs règims opressius perquè els que els hem conegut sabem el que és. Té sort de no haver viscut a l'època de Franco», provocant el riure del polític.


Comentaris

envia el comentari