IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Ana Rosa no para de riure amb les declaracions d'un català no independentista

El Jaume es va fer viral pel seu vídeo posant el 'Viva España' de Manolo Escobar durant les cassolades

Fes clic per accedir al vídeo del moment.
Fes clic per accedir al vídeo del moment. | Mediaset

El Jaume, el veí del vídeo viral de Resistència Catalana ha tornat a ser el centre mediàtic gràcies a la seva intervenció a 'El Programa de Ana Rosa'. El jove es va fer famós per boicotejar de forma humorística les cassolades a favor de la independència que han tingut lloc durant diversos dies a Catalunya. Un dels moments més compartits de la seva particular lluita va ser el vídeo en què es veia com feia sonar el 'Viva Espanya' de Manolo Escobar.

Doncs bé, ara ha aconseguit fer petar de riure a Ana Rosa Quintana gràcies a la seva particular «celebració» de la decisió d'ahir de Puigdemont de declarar la independència i suspendre-la segons més tard. Ana Rosa començava preguntant-li com havien viscut aquest moment a la seva ja famosa terrassa, al qual el jove responia: «Nosaltres vam seguir amb la festa, perquè això està molt trist. Ahir a la nit vam fer un referèndum al nostre balcó per decidir si seguíem a la nostra comunitat de veïns o ens mancomunàvem amb els balcons de la resistència que tenim davant». Aquesta declaració feia petar de riure a tots els presents al plató de Telecinco, inclosa Ana Rosa.

Intrigada, la presentadora li va preguntar sobre els resultats del referèndum i Jaume afirmava: «Érem unes vint persones al balcó, hi va haver dos milions quatre-cents mil vots, va sortir que sí i aleshores vam declarar la nostra independència. Després la vam anul·lar i ara estem a l'espera». Animat per la broma, el col·laborador del programa, Rabaneda, preguntava: «Necessitareu mediador?» i l'entrevistat responia: «Nosaltres som més radicals. No necessitem mediador. Teníem observadors internacionals que analitzaven els vots nuls i descartaven els 'nos', però no necessitem mediadors». A més, el Jaume afegia que aquests mediadors eren veïns d'altres carrers del barri. Pots veure el vídeo complet del moment al web de Telecinco.


Comentaris

envia el comentari