Ana Rosa Quintana mostra Carles Puigdemont com si fos un espia secret

'El Programa de Ana Rosa' compara la situació de Puigdemont a Bèlgica amb la vida de James Bond
Així ha obert el reportatge 'El Programa de Ana Rosa'
Així ha obert el reportatge 'El Programa de Ana Rosa' | Telecinco

Al més pur estil James Bond i al clam de: «Sóc mont; Puigde – mont». Carles Puigdemont ha estat caracteritzat d’aquesta manera per ‘El Programa de Ana Rosa’ a través d’un vídeo que pretenia mostrar que l’expresident de la Generalitat viu, des de Waterloo, una vida que s’assembla d’allò més a la d’un espia secret.

 

La burla, però, va un pèl més enllà. En un fragment del vídeo —que es basa en diferents frases de Puigdemont durant la seva estada a l’exili— l’arriben a comparar amb l’erràtic i caricaturesc ‘Superagent 86’. Ana Rosa, de fet, se serveix d’aquest personatge còmic per encetar un seguit de retalls de diferents frases i que donen a entendre que l’expresident de la Generalitat se sent amenaçat.

 

«Com tot espia, Puigdemont viu al límit»

Contextualitzat amb aquesta frase, Telecinco cita dues frases de Puigdemont, tretes de context però d’allò més cridaneres: «Estic mentalitzat, estem en guerra contra Espanya» i «Algú va posar una balisa sota els nostres cotxes a Alemanya, de la mateixa manera haurien pogut col·locar una bomba».  

 

Puigdemont, assanyalat per Ana Rosa en sortir de la presó d'Alemanya
Puigdemont, assenyalat per Ana Rosa en sortir de la presó d'Alemanya | Telecinco

 

 

Burles de l’empresonament de Puigdemont

És un dels punts més controvertits. A través d’una imatge on s’assenyala Puigdemont com si es marqués la seva posició des d’un dispositiu de seguiment, Ana Rosa fa mofa del relat de Puigdemont sobre la seva entrada a la presó d’Alemanya. «En entrar a presó he tingut la sensació que tornava a la infantesa», citen.

 

I en aquest context, ‘El Programa de Ana Rosa’ cita la darrera acció que Puigdemont faria com espia: una cita secreta amb Mariano Rajoy. I per fer-ho, finalment, es basen amb una cita de l’expresident al seu llibre: «Em cito amb Mariano Rajoy en dues ocasions. La darrera, en una cita a soles a la Moncloa. Li dic que farem un referèndum i ell replica: ‘No ho fareu, no és possible. Hi impediré’».

 

Telecinco se serveix d'una imatge de Mas i Puigdemont per acabar el reportatge
Telecinco se serveix d'una imatge de Mas i Puigdemont per acabar el reportatge | Telecinco

 

 

I per acabar-ho de rematar, doncs, Telecinco acaba relatant que Puigdemont té «visons de líder», «missions que són fugues a països llunyans» i insinuen que es veu a ell mateix com un «heroi d’aventures» perquè al mateix llibre explica que, en alguna ocasió, ha firmat autògrafs.Comentaris

envia el comentari