IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Ana Rosa qualifica Quim Torra de titella de Puigdemont

La presentadora de 'El Programa de Ana Rosa' ha escenificat el que significarà la presidència de Quim Torra

Imagen de Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana, en una imatge d'arxiu | cedida

Ana Rosa segueix postulant-se com la principal 'enfant terrible' del sobiranisme. Polítics a banda, la peculiar presentadora de 'El Programa de Ana Rosa' segueix al peu del canó i carregant a tort i a dret contra tot aquell que intenti defensar l'independentisme català. 

Amb aquesta premissa, doncs, a Quim Torra ja li ha tocat el rebre. L'home proposat per Carles Puigdemont per ser escollit el 131è president de la Generalitat de Catalunya ha estat objecte de crítiques i burles quan Ana Rosa Quintana l'ha titllat de titella. Per fer-ho, la periodista ha dut a terme una petita escena teatral amb la seva col·laboradora Ana Terradillos

  

Ana Rosa humilia la dupla: Puigdemont-Torra

La presentadora ha aprofitat un dels moments del seu programa on es tractava el nom de Quim Torra per aixecar-se de la cadira i fer una il·lustració del què significarà, segons ella, la seva presidència

«Agafa l'auricular i repeteix tot allò que et diré», ha dit Ana Rosa a la seva col·laboradora Ana Terradillos. «Ara tu seràs Ana 'Torra'-dillos i jo Anna Rosa-'mont'», ha explicat la periodista madrilenya mentre deia: «Això és com si de sobte jo dic, marxo de vacances, agafa l'auricular». 

Quim Torra, en una imatge d'arxiu
Quim Torra, en una imatge d'arxiu | Junts per Catalunya

 

«Tu ves repetint tot el que jo et digui, però que ni se t'acudeixi venir agafar la meva cadira», ha sentenciat la periodista en una clara burla cap a la presidència de Quim Torra. 
 

«Però... Una pregunta: puc pensar?»

Ha estat la darrera burla de la periodista cap a Quim Torra. Ana Terradillos ha fet aquesta pregunta però, seguidament, Ana Rosa ha acabat dient-li: «Pensar, fora. De tant en tant, em vens a veure perquè et doni les instruccions. Tu només repeteix el que jo et digui i ja està!». 
 


Comentaris

envia el comentari