rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Ana Rosa Quintana respon a la denúncia de Puigdemont i Comín per difondre missatges privats

L'advocat Cristophe Marchand assegura que els seus representats ja han presentat una denúncia
Ana Rosa Quintana i Carles Puigdemont, en una imatge d'arxiu.   | CatalunyaDiari.cat

 

La periodista Ana Rosa Quintana ha volgut respondre a través de Twitter a la denúncia que l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, i l'exconseller Toni Comín han presentat contra Ana Rosa i dos càmeres de Telecinco per difondre una imatge dels mòbils dels dos polítics en què es podien llegir els seus missatges privats.

 

I és que, cal recordar, que aquestes imatges emeses a 'El programa de Ana Rosa', van causar un gran enrenou pel contingut de la conversa entre els dos dirigents, on Puigdemont li deia a Comín: «El pla de Moncloa triomfa. Només espero que sigui veritat que gràcies a això poden sortir tots de la presó», i afirmava «això s'ha acabat».

La resposta d'Ana Rosa a Puigdemont

Davant d'aquesta denúncia, Ana Rosa no s'ha quedat callada i ha tuitejat un «ja, ja» poc després de conèixer-se la notícia. Tanmateix, ha retuitejat un bon nombre de tuits de diferents seguidors i els hi ha donat les gràcies pels «missatges de suport» que ha rebut. 

 

«Als que insulten que no es molestin, no els llegeixo. I, per cert, ja que em seguiu amb tantes ganes, no us perdeu el 'Programa de Ana Rosa' del dilluns», afegia la periodista. 

 

 

Puigdemont i Comín denuncien Ana Rosa Quintana

L'advocat Cristophe Marchand assegurava el passat dijous, 29 de març, que els seus representats ja havien presentat una denúncia. «Hem presentat una querella davant un jutge d'instrucció de Lovaina en nom de Carles Puigdemont i Toni Comín per violació de la vida privada contra els dues càmeres i Ana Rosa per filmar i difondre missatges del seu Smartphone el 31 de gener», informava el lletrat.

 

I és que en total, es van captar 50 missatges privats sense autorització, cosa que constitueix un delicte d'atemptat contra la vida privada, castigat amb penes d'entre sis mesos i tres anys. Tot i que l'advocat declara que els periodistes tenen tot el dret a informar, han de seguir uns límits molt clars per no incórrer en una violació de la llei penal.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris