YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Ana Rosa Quintana visita Oriol Junqueras a la presó de Lledoners

La presentadora s'ha desplaçat en taxi fins a Barcelona per entrevistar «un dels personatges del moment»

Ana Rosa Quintana, viatjant en taxi fins a Barcelona per visitar Oriol Junqueras a la presó de Lledoners, el 9 de gener de 2020
Ana Rosa Quintana, viatjant en taxi fins a Barcelona per visitar Oriol Junqueras a la presó de Lledoners | Mediaset

Ana Rosa Quintana s'ha desplaçat a la presó de Lledoners per entrevistar Oriol Junqueras. Així ho han anunciat a 'El programa de 'Ana Rosa' aquest matí de dijous, mateix dia en el qual el Tribunal Suprem preveu anunciar la seva decisió sobre el líder d'ERC i pocs dies més tard que el Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) anunciés que el reconeixia com a eurodiputat.

Ana Rosa entrevistarà Junqueras

Així doncs, aquest dijous el programa de Mediaset, que divendres fa quinze anys d'emissió, ha estat dirigit per Ana Terradillos, mentre que Ana Rosa Quintana apareixia en directe des d'un taxi i comunicava als seus companys i espectadors que estava dirigint-se cap a Barcelona: «Estic a 15 minuts de la presó de Lledoners. Tinc una cita amb Oriol Junqueras, que és un dels personatges del moment».

Duran l'emissió en directe des del taxi, Ana Rosa Quintana ha avançat que l'objectiu de la seva visita a la presó de Lledoners és parlar amb Oriol Junqueras sobre la investidura de Pedro Sánchez perquè el paper d'ERC «ha estat fonamental». Així, la presentadora ha explicat: «Junqueras és molt clar parlant i també hem de recordar que és el segon Nadal que passa a presó. Espero tornar amb una bona entrevista».

A més a més, Ana Rosa ha reconegut que de la seva primera entrevista cara a cara amb Junqueras pot sortir «una entrevista humana», tot i que les càmeres no podran entrar. Així doncs, la periodista ha dit: «Tornarem al periodisme de tota la vida, amb el bloc i el bolígraf», afegint:: «Evidentment no comparteixo la ideologia independentista, però la gent té a dret de defensar-la. Una altra cosa és saltar-se o no la llei, que en això estem ara».

També et pot interessar...


Comentaris
Miquel
No m'ho puc creure...

envia el comentari