Ana Rosa: «Quim Torra és com Aramis Fuster»

«Aramis Fuster és més realista que aquest tipus supremacista i feixista», rematava Eduardo Inda en referència a la carta que Torra havia enviat a Donald Trump

Imagen de Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana dirigint el seu programa a Telecinco  | Telecinco

Quim Torra torna a ser el blanc de les crítiques d’Ana Rosa Quintana. Si fa uns mesos la periodista de Telecinco assegurava que el president català era un «titella de Puigdemont», ara aquesta ha aprofitat el corporativisme de Mediaset per establir un paral·lelisme d’allò més cridaner: «Quim Torra és com Aramis Fuster».

Ho deia en referència a la carta que el president de la Generalitat va reenviar a diferents personalitats mundials com Donald Trump, Vladimir Putin o el Papa Francesc. De fet, mentre una tertuliana deia que «viuen a la lluna perquè estan allunyadíssims de la realitat», Eduardo Inda irrompia de sobte per afirmar: «Aramis Fuster jo crec que és més realista que aquest tipus supremacista i feixista».

Aramis per Ana Rosa i un feixista per Eduardo Inda

En només 30 segons, doncs, els col·laboradors de ‘El Programa de Ana Rosa’ asseguren que Quim Torra «viu a la lluna», que és com «Aramis Fuster» i que, per més inri, hi ha un greuge comparatiu amb la vident catalana —que participa al programa ‘Gran Hermano VIP’— ja que aquesta no és «supremacista i feixista», com assegura Inda.

Inda titlla Quim Torra de feixista a Telecinco
Inda titlla Quim Torra de feixista a Telecinco | El programa de Ana Rosa

 

La carta de la discòrdia de Quim Torra

Tot plegat, de fet, començava perquè el programa de Telecinco debatia sobre una carta que Quim Torra havia enviat a Pedro Sánchez, però també a una enorme multitud de líders mundials en referència al procés català. La carta, escrita en anglès i que arribava a la Casa Blanca, Torra demanava mediació a Catalunya.

Més enllà del president dels Estats Units, el Papa Francesc, la carta es va remetre a altres personalitats de la política europea com Angela Merkel, Theresa May, Alexis Tsipras, Giuseppe Conte, Mark Rutte, António Costa o Xi Jinping. Cal destacar, doncs, que el president català se servia de la carta esmentada per tornar a posar sobre la taula la que, per a ell, és la seva recepta per solucionar la qüestió catalana: el referèndum «legal, vinculant i just».

Quelcom que, segons esmentava, obligaria a les dues parts a acatar el resultat, tot i que assegurava que el Govern de la Generalitat no tenia l’únic objectiu de «centrar-se en aconseguir la independència immediata».


Comentaris

envia el comentari