L'ANC evidencia la divisió independentista i es manifestarà contra el Govern durant el febrer

Les concentracions es faran de 9h a 21h i descansaran el cap de setmana

Les manifestacions seran a Sant Jaume | Europapress

L'ANC es plantarà des d'aquest dilluns fins a l'1 de març a la plaça Sant Jaume de Barcelona, ​​davant la Generalitat, per exigir al Govern que compleixi amb «el mandat» de l'1-O i implementi la república.

Segons un correu electrònic dirigit als socis de l'ANC, a partir del 4 de febrer i durant 20 dies -sense comptar els caps de setmana- cridaran a la ciutadania a concentrar-se a la plaça de 9 a 21 per recordar al Govern la seva «obligació de dur a terme el mandat que el poble de Catalunya li va donar l'1 d'octubre de 2017».

També està previst desplegar una pancarta amb el lema 'Què esteu fent per aplicar el mandat l'1 d'octubre?': «Mentre no tirem endavant aquest mandat estarem permetent que la repressió faci el seu efecte i nosaltres, el poble mobilitzat, som aquí. cal que el Parlament i el Govern facin la seva part », demana l'ANC.

Ajut dels voluntaris per atacar un Govern «autonomista»

Per fer possible aquestes accions, que impulsen les territorials del Barcelonès, l'ANC reclama la implicació de voluntaris, als quals demana que s'apuntin els dies de la convocatòria i facin les «màximes hores possibles».

«Per què estem en un Govern autonomista i permetem que hi hagi aquesta farsa de judici?», Pregunta l'entitat, que considera que és perquè no s'ha aplicat el resultat de l'1-O, i per això volen canalitzar la seva ràbia i indignació a qui pot revertir la situació, el Govern i Parlament, diuen.

Precisament l'ANC va llançar la setmana passada un vídeo en xarxes socials on criticava el Govern de Quim Torra, al qual acusava de ser «autonomista» i d'haver incomplert totes les promeses que va fer en el seu dia per avançar cap a la independència de Catalunya.

Per a l'entitat que lidera Elisenda Paluzie, els incompliments són: no haver investit a Carles Puigdemont; no haver restituït al Govern cessat amb el 155; no haver aprovat 16 lleis suspeses pel TC en la passada legislatura; no haver recuperat el ple funcionament de la hisenda catalana, i no haver creat una assemblea de càrrecs electes.


Comentaris

envia el comentari