L'ANC anuncia mobilitzacions en el moment que es publiqui la sentència

L'entitat demana seguir les convocatòries a través de les xarxes socials i promou una gran encartellada

Consulta aquí les imatges de la manifestació de Diada d'aquest 2019 a Barcelona.
L'independentisme es moblitzarà quan es faci pública la sentència | Catalunya Diari

L'Assamblea Nacional Catalana ha fet públiques noves mobilitzacions per la sentència. En aquest cas, però, l'entitat sobiranista anuncia noves manifestacions que començaran en el mateix moment que es faci pública la sentència. Per aquest motiu, avui mateix ha fet una crida perquè la ciutadania surti al carrer de forma «massiva» tan bon punt es faci pública la sentència de l'1-O.

Pretén que els catalans es facin sentir

L'entitat independentista ha apostat perquè els catalans «facin sentir la seva veu» i proposen «aturar els vehicles», «fer sonar el clàxon», «fer soroll o protestar al carrer». A més, també demanen que es segueixi les xarxes socials de l'ANC i Òmnium per estar assabentats de les convocatòries de forma «ràpida» i «coordinada» i han publicat un vídeo per motivar a protestar.

L'ANC també promou una gran encartellada per «mostrar el rebuig a una sentència que es preveu condemnatòria» i «reafirmar que cal assolir la independència». Quan es faci pública la sentència, les entitats posaran data a les cinc Marxes per la Llibertat que arrencaran des de diferents punts del territori fins a Barcelona.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari